Prima Pagina Apple iOS 7.1 beta 4 a fost oferit de catre Apple partenerilor pentru...

iOS 7.1 beta 4 a fost oferit de catre Apple partenerilor pentru testare, urmeaza sa fie lansat pentru dezvoltatori

  iOS 7.1 beta 4, cea de-a patra si departe de a fi ultima versiune beta a iOS 7.1, a fost oferita deja pentru destare partenerilor companiei Apple, ea urmand a ajunge la dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS. Partenerii Apple urmeaza sa testeze aceasta versiune a iOS pentru o zi inainte ca Apple sa o ofere maine dezvoltatorilor de aplicatii, compania americani planificand sa lanseze nu mai putin de sase versiuni beta ale iOS 7.1 inaintea oferirii publice pentru toti posesorii de iDevice-uri.

  Apple intentioneaza sa lanseze iOS 7.1 in luna martie pentru publicul larg si update-ul urmeaza sa contina iconite noi pentru aplicatiile native, schimbari ale interfatei de utilizatori, rezolvari ale problemelor de performanta si ale celor care genereaza imposibilitatea de a utiliza diverse functii, insa nu doar atat. Compania intentioneaza sa rezolve o buna parte dintre problemele iOS 7, insa mai avem destul de mult timp de asteptat pana cand vom putea instala fara probleme iOS 7.1.

 • alex alexandru

  daca in trecut se lansau versiuni beta la 2 saptamani distanta versiunea oficiala ar putea fi lansata la sfarsitul lui martie nu?
  sa imi spuneti daca gresesc

 • Da, nu e un update major, precum cele din vara.

 • Liviu

  Interesant ar fi de aflat daca noua versiune beta blocheaza solutia de jailbreak oferita de evad3rs.

 • TzaCaNeL

  Mare prostie au facut cu CallerID-ul. Era genial primul.

 • alex alexandru

  intr-un fel TzaCaNeL e adevarat ce spui tu pentru ca acum trebuie sa apas intr-un singur loc ca sa pot inchide un apel, pe ios 7.0.4 pot sa apas si mai spre stanga sau mai spre dreapta

 • Pingback: Apple lanseaza iOS 7.1 beta 4 pentru iPhone, iPad si iPod Touch | iDevice.ro()