iPhone 6 – conceptul unui smartphone cu butoane iluminate (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7JWP28GwoqE&w=580&h=370]

  V-am prezentat in cursul serii trecute un concept al unui terminal iPhone 6 cu un design inedit, iar astazi va prezint o “continuare” a sa in care vedem un dispozitiv cu butoane iluminate care potenteaza din plin aspectul extrem de interesant. De la butoanele de volum si butonl Lock, pana la Touch ID, intregul concept ne propune implementarea unor LED-uri iluminate pentru marginile carcasei terminalului si, ca sa fiu sincer, intotdeauna am fost un fan al acestui gen de combinatii. Voi ce parere aveti?

6 COMENTARII

  1. un concept original si indraznet dar de bun simt .sincer chiar m-ar incanta si ca model este in sfera realului si al realizabilului.deci inovatiile propuse de acest concept ar fi super ok daca le-ar avea urmatorul iphone ,in conceptia mea .pe deasupra daca s-ar vrea ,mi-ar placea sa lumineze si marul pe spate (ca la mac) sa fie importat si acest aspect ce face un macbook sa fie recunoscut .marul luminos .cu un led bine calibrat nu ar genera nici mult consum plus ca ar putea sa ii faca un mic tweak in setari pt a putea da on/off cand nu doresti ,eventual sa reglezi intensitatea etc.dupa parerea mea sa vad astfel de lucruri pe urmatoarele ideviceuri ar fi pur si simplu grozav.

  2. Beton chestia cu ledul problema nu este asta implica iarasi bateria deci oamenii trebuie sã lucreze la performanta bateriei dupa aia lá leduri parerea mea