Prima Pagina Apple Apple pregateste o noua versiune a iOS pentru a rezolva respring-urile si...

Apple pregateste o noua versiune a iOS pentru a rezolva respring-urile si repornirile aleatorii

  In urma lansarii oficiale, iOS 7 a generat foarte multe probleme pentru utilizatorii de iDevice-uri, iar Apple a aflat despre toate dintre ele. Desi au trecut mai bine de 3 luni de zile de la lansarea iOS 7, compania Apple sustine abia acum ca va rezolva doua dintre cele mai importante probleme ale sistemului de operare, respring-urile si repornirile aleatorii. Am vorbit despre aceste probleme in diverse ocazii pe acest blog, iar in imaginea de mai sus aveti prezentat BSOD-ul(blue screen of death) care apare in cazul utilizarii anumitor aplicatii, Apple fiind ironizata de catre foarte multe persoane pentru portarea acestei celebre imagini de eroare a Windows-ului.

We have a fix in an upcoming software update for a bug that can occasionally cause a home screen crash.

  Doar atat a avut Apple de spus in legatura cu problemele si din afirmatia persoanei ce face parte din echipa de PR a Apple nu aflam totusi daca iOS 7.0.5 sau iOS 7.1 vor rezolva problema. Apple spune ca va lansa un update pentru a ne aduce putina liniste in timpul utilizarii iDevice-urilor si cred ca iOS 7.0.5 ar putea fi versiunea ce urmeaza sa fie lansata de catre Apple. Nu se stie deocamdata cand va fi disponibil acest update, insa daca este vorba despre iOS 7.1, atunci il putem astepta in martie, iOS 7.0.5 avand sanse mari sa fie lansat mai devreme.

  In final nu pot decat sa remarc strategia celor de la Apple, lasand in iOS buguri importante timp de cateva luni de zile pentru a le rezolva acum si a inchide o solutie de jailbreak, multi utilizatori avand de ales intre a suporta problemele si a avea jailbreak, sau a le rezolva si a il pierde.

 • Gianidiamond

  Da! Naspa:(

 • Patronu’

  Sper sa nu lanseze 7.0.5 deseara ca imi trebuie un restore si nu am timp pana maine

 • Yankerson

  Avand in vedere faptul ca au lansat un update si pentru iTunes, eu ma aștept la un update pentru iOS in zilele următoare.

 • symplu

  Oare update-urile urmatoare vor bloca si R-SIM-urile ?
  Nu am bani sa decodez telefonul acuma, e prea scump 😀

 • Tano

  Eu patesc in felul urmator: conectez telefonul la carkitul masinii, apas pe tasta de apel a carkitului si in momentul ala, il loc sa pot plasa comanda vocala, telefonul se restarteaza.. 5s neverlocked, fara jb..7.0.4. Destul de aiurea..