Prima Pagina Apple iTunes 11.1.4 update a fost lansat de catre Apple

iTunes 11.1.4 update a fost lansat de catre Apple

  iTunes 11.1.4 a fost lansat in cursul acestei nopti de catre compania Apple, update-ul pregatit pentru iDevice-urile noastre vand rolul de a rezolva problemele de functionare ale programului, dear si de a implementa suport imbuntatit pentru subtitrari si closed captions. Mai mult decat atat, noua versiune a iTunes permite vizualizarea Wish List-urilor inclusiv din libraria iTunes, iar la final ramane imbunatatirea suportului pentru limbile araba/evereiasca si imbunatatirea stabilitatii.

This version of iTunes improves accessibility, including better support for closed captions and subtitles. This update also adds the ability to see your Wish List while viewing your iTunes library, improves support for Arabic and Hebrew, and includes additional stability improvements.

For information on the security content of this update, please visit: https://support.apple.com/kb/HT1222.

  iTunes 11.1.4 este disponibil pentru download fie direct din PC-urile voastre, fie prin website-ul Apple.

  • Calin

    Afecteaza cumva jailbreakul pentru iOS 7? Daca dau update la iTunes, apoi la iPhone pe ultimul iOS 7, pot face jailbreak?

  • razvan

    am facut update la ultima versiune de itunes si nu-mi mai apare la conectarea telefonului in dreapta sus casuta cu iphone?? e pozitionata altfel ca eu nu o vad si as vrea sa fac un back up!