iOS 7.1 beta 4 contine un sistem numit MediaPlayer care permite controlarea iDevice-urilor folosind un posibil iWatch

  iOS 7.1 beta 4 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva zile in urma si este disponibil pentru instalare de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS. Desi v-am vorbit in acest articol despre noutatile sale, iata ca astazi aflam despre ceva ce Apple a ascuns “adanc” in “inima” sistemului sau de operare. Este vorba despre un sistem numit MediaPlayer care permite unor dispozitive externe, precum o masina sau un iWatch, sa controleze diverse aplicatii native sau terte, dar si functiile acestora.

  Conforn detaliilor oferite de catre dezvoltatorul care a descoperit sistemul, folosind iOS in the Car am putea avea acces la mai multe informatii disponibile in aplicatiile native ale iDevice-urilor sau in cele terte, functionalitate de rulare a muzicii fiind extinsa, alte functii putand fi implementate separat de catre cele existente. Folosind un iWatch am putea aceesa acelasi tip de continut, insa in plus am putea accesa si continutul unor aplicatii terte, Apple pregatind un set special de API-uri pentru ca dezvoltatorii sa aiba acces la date intr-un mod cu totul nou.

  Detaliile sunt deocamdata putine si nu se stie 100% sigur ce are Apple in plan, insa vorbim despre posibila implementare a unor API-uri care ar putea sugera ideea ca Apple pregateste un iWatch sau alte accesorii capabile sa controleze iDevice-urile in moduri cu totul noi.