Prima Pagina Apple iTunes Radio devine partial disponibil in Marea Britanie, Canada si Australia

iTunes Radio devine partial disponibil in Marea Britanie, Canada si Australia

  iTunes Radio, serviciul gratuit de streaming audio oferit de catre compania Apple, a fost initial lansat doar in SUA, americanii promitand extinderea disponibilitatii sale in restul globului. Pentru realizarea acestui obiectiv Apple a avut nevoie de 3 luni de zile, iTunes Radio fiind acum partial disponibil pentru unii utilizatori din Marea Britanie, Canada si Australia. Utilizatorii pot vizualiza liste cu artistii favoriti, pot interactiona cu posturile radio virtuale, insa din pacate doar in Marea Britanie a fost posibila accesarea stream-ului audio, in restul tarilor Apple evitand sa ofere aceasta functie.

  Practic Apple se pregateste, cel mai probabil, sa extinda iTunes Radio incepand cu lansarea iOS 7.1 si testeaza functionalitatea serviciului in cele 3 tari, insa cu siguranta Germania si Japonia vor fi incluse pe lista, acestea fiind cele mai importante tari pentru compania americana. iTunes Radio va da posibilitatea de a asculta posturi radio virtuale cu melodii alese de catre compania Apple, iar daca doriti sa il utilizati acum din Romania o puteti face, insa logandu-va cu un Apple ID pentru iTunes Store SUA.

  • Alex

    Salut, te cam contrazic. In Anglia nu merge momentan iTunes Radio, sunt in Anglia cu cont in magazinul online din Anglia si nu merge iTunes Radio.

    mersi

  • Nu ma contrazici pe mine ca nu eu sunt sursa informatiilor. Totusi unora le-a aparut iTunes Radio dupa un restore.

  • Alex

    ok … mie nu-mi merge momentan desi mi-ar fi placut