Tim Cook: Apple se pregateste sa aduca pe piata produse complet noi

  Apple a fost acuzata in repetate randuri, dupa decesul lui Steve Jobs, ca nu mai lanseaza produse inovatoare pe piata, iar Tim Cook a gasit o metoda noua de a atrage interesul tuturor, afirmand ca Apple se pregateste sa lanseze noi categorii de produse. Practic Tim Cook sustine ca Apple dezvolta in momentul de fata produse complet noi pe care compania nu le-a produs vreodata, asa ca nu vorbim despre vreun iPhone sau un Mac imbunatatit, ci despre dispozitive care n-au mai fost produse vreodata in Cupertino.

There’s so much of the world that is full of very complex products. We have zero issue coming up with things we want to do. We must focus on the very few that deserve all our energy. We’ve always done that and we continue to do that.

  Fara a vorbi in detaliu despre macar unul dintre aceste produse noi, Tim Cook a dat de inteles ca Apple este in continuare perfect capabila sa inoveze si ca nu are probleme in a aduce pe piata exact ceea ce isi doreste sa faca. Pana in momentul de fata s-a zvonit ca Apple ar putea lansa anul acesta un iWatch, compania americana neavand vreun smartwatch propriu in vanzare, insa de ani de zile se zvoneste ca Apple pregateste lansarea unui TV, desi in final aceste zvonuri nu s-au materializat.

  Steve Jobs dorea za lanseze un televizor si eventual sa revolutioneze fotografia, insa ramane de vazut daca Apple ii va putea indeplini visurile.