Google Search update este disponibil in App Store

  Aplicatia Google Search pentru iOS a fost actualizata in cursul serii trecute de catre compania Google, noua versiune aducand cateva noutati minore pentru utilizatori. Vorbim despre un update care aduce in sistemul Google Now informatii despre Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci, dar si cateva imbunatatiri minore ale modului in care functioneaza aplicatia. Google Search este disponibila gratuit, in format universal, in App Store si este singura aplicatie Google care ofera acces la sistemul Google Now.

In this small update, you will find:
• A Winter Olympics 2014 Google Now card with medals and the upcoming events
• A couple of minor improvements

Pretul initial:
Numele:
Google Search

Gratuit

s

Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Reference


Descriere: The best of Google in one app. Say Ok Google and find everything from nearby restaurants to the calories in cheesecake. Google also shows you the info you need before you ask, like updates on your favorite…


Dimensiunea aplicatiei este: 27.1 Mb


Articolul precedentPROMOTIILE zilei – 29.01.2014
Articolul următorAplicatii gratuite pentru iPad, iPhone si iPod Touch – 29.01.2014
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.