UPDATE: Romtelecom, Orange si COSMOTE Romania extind termenul de plata a facturilor pentru abonatii sai din zonele afectate de conditiile de vreme severe

  Cosmote si Romtelecom sunt primele companii romanesti care ajuta clientii aflati in zonele afectate de conditiile severe ale vremii, astfel ca termenul de plata al facturilor serviciilor acestor doua companii va fi extins cu 7 zile. Masuri similare vor lua probabil Orange, Vodafone si altei provideri similari, anual companiile venind in ajutorul clientilor care se afla in zone cu vreme severa.

UPDATE: Orange Romania a a luat aceeasi masura pentru clientii din judetele afectate de ninsori, insa operatorul a oferit gratuit acestor persoane si cate 200 de minute in retea plus 10 minute nationale pentru a le permite sa efectueze apeluri in caz de nevoie. Detalii aveti in al doilea comunicat de presa de mai jos.

Bună ziua,

Pe fondul fenomenelor meteorologice nefavorabile, Romtelecom și COSMOTE România au decis implementarea unor măsuri menite să vină în sprijinul clienților din zonele afectate în această perioadă.

Astfel, companiile anunță extinderea cu 7 zile, până la data de 06.02.2014, a termenului de plată a facturii pentru abonații afectați de condițiile meteorologice severe din zonele în care s-a impus codul galben (Mehedinți, Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Argeș, Brașov, Covasna, Bacău, Iași, Vaslui) și codul portocaliu (Teleorman, Dâmbovița, Giurgiu, Ilfov, București, Ialomița, Prahova, Buzău, Vrancea, Călărași, Constanța, Tulcea, Galați, Brăila). Măsura vizează abonații afectați de condițiile meteorologice nefavorabile din perioada curentă și imediat următoare, a căror dată scadentă se încadrează în acest interval. Extinderea se va adăuga termenului de plată standard pentru clienții Romtelecom și COSMOTE România.

Orange ajuta clientii sai din zonele afectate de ninsori sa comunice in continuare cu cei dragi

Conditiile meteorologice nefavorabile afecteaza in continuare numeroase familii din zeci de judete. Cand telefonul mobil ramane singura modalitate de a pastra legatura cu cei dragi, este important sa poti apela ori de cate ori ai nevoie.

De aceea, clientii nostri din judetele Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita, Tulcea si Vrancea beneficiaza de perioada extinsa de plata a facturilor scadente, pana la data de 4 februarie.

Pentru clientii PrePay din judetele mai sus mentionate, am alocat 200 de minute in retea si 10 minute nationale, valabile timp de 7 zile.

De asemenea, am prelungit termenul de plata al facturilor scadente si pentru clientii din urmatoarele judete: Arges, Bacau, Brasov, Bucuresti, Caras-Severin, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Prahova, Olt, Sibiu, Vaslui, Valcea si Teleorman.