Cosmote Free L – cel mai ieftin abonament cu internet 4G inclus si minute nelimitate!

  Dupa cum prea bine stiti, Cosmote Romania a lansat cu doar cateva luni in urma linia de abonamente FREE, care ofera clientilor internet si minute nelimitate la preturi extrem de atractive, plus trafic de date gratuit in cateva aplicatii foarte populare. Printre ofertele gandite de catre Cosmote pentru voi, regasim si abonamentul Cosmote Free L, care va ofera minute nelimitate in retea, in afara retelei, in strainatate in zona 1, SMS-uri nelimitate in retea si in afara retelei, dar si internet NELIMITAT.

  Daca va intrebati cat costa toate beneficiile acestea, ei bine, pentru doar 15 euro cu TVA inclus lunar va puteti bucura de toate cele de mai sus, internetul 4G fiind disponibil la viteze de pana la 75 Mbps pentru primii 2 GB de trafic recomandat, dupa depasire viteza scazand pana la 64 kpbs. In momentul de fata, facand o comparatie cu ofertele concurente disponibile pe piata, Cosmote Free L ofera cel mai ieftin si mai atractiv set de beneficii pentru cei interesati de un abonament nou, fiind singurul care ofera trafic de date 4G atat de mare la un pret atat de mic, plus telefoane subventionate.

  Daca adaugam si faptul ca veti avea acces gratuit la Dolce Mobile TV sau trafic gratuit in aplicatia WhatsApp Messenger, atunci realizati cu siguranta ca va trebui sa va cumparati si o baterie externa pentru terminale, atlfel riscati sa ramaneti rapid fara baterie incingandu-va iDevice-urile cu TV Online si mesagerie gratuitaCosmote a demonstrat in repetate randuri ca are curajul de a oferi clientilor preturi extrem de atractive pentru abonamente si servicii prepaid, iar in cazul Cosmote Free L vorbim despre o oferta pe care n-ar trebui sa o ratati, ea fiind disponibila doar pana pe data de 31 ianuarie in toate magazinele Cosmote sau Germanos!

37 COMENTARII

  1. Am facut abonamentul acesta pe 18 decembrie 2013 pt a beneficia de cei 2 GB trafic de net. Dupa 15 ianuarie este DOAR 1GB trafic net (apoi nu esti taxat ci iti scade viteza) si trebuie sa iti zic PRETUL NU INCLUDE TVA, am primit factura cu costul detaliat!

  2. degeaba e ieftin daca nu exista semnal (ma refer la 3G/4G), platesc ceva si nu ma pot folosi … eu am renuntat la abonamentul lor din acest motiv, m-am saturat sa am semnal doar in anumite locatii

  3. Sunt din Alba iulia si am facut 2 astfel de abonamente. Cei 2 Gb la viteza 4G ii ai pe toata perioada contractuala, timp de 2 ani. Eu mi-am facut pe 1 nr prelungire pe 1 an si in acest caz am primit doar 1 Gb. Pretul e de 15 euro TVA inclus.
    Este cel mai bun abonament pe piata la ora actuala. Singurul dezavantaj este faptul ca reteaua 4G nu este inca suficient dezvoltata. Totusi, in Bucuresti si Predeal, unde am testat personal se misca f bine.

  4. In afara ca ai minute nelimitate restu ii vrajala
    Net 4G nu prinzi niciodata , 20% din timp prinzi 3G iar 80% din timp prind net EDGE
    Tin sa precizez ca am sim 4G si un iphone 5S deci cei de la cosmote degeaba spun ca iti trebe ori sim 4G ori tel compatibil 4G ca tot nu prinzi …. Si daca iti faci pe un an abonamentul iti da doar 1Gb de net

  5. @Bogdan: In Bucuresti mi s-a spus ca au facut recent niste imbunatatiri ale retelei. O sa testez si eu 3G-ul lor sa vad care e situatia si o sa revin cu un articol.

  6. Trebuie sa fi inconstient sa mai cauti alta oferta.Aia de la Vodafone sau Orange nu au nicio oferta care sa fie macar pe aproape de asta! Sigur ca sunt multi carcotasi dar e clar ca la banii astia este de departe cel mai bun raport pret/oferta.

  7. ba da n-ar putea si ei sa scada viteaza aia la 1 Mbps dupa cei 2 GB?
    scad ca nehalitii la 64 kbps. adica e ca si cum ti-l opreste.
    zici ca-l croseteaza (internetul) asa de tare se calicesc toti (Orange, Vodafone, Cosmote) la net.

  8. orange are 128kb dupa ce scade viteza :))

    Abonamentul pare ok, doar ca e la Cosmote. Vodafone a avut RED15, tot in genul astuia.

  9. Sa-mi bag ceva in Cosmoteul lor ca eu in noiembrie anul trecut mi-am facut abonament Free M cu 15 Euro si acum Free L costa la fel. Cat de imputiti pot fi? Plus ca atunci cand depasesc traficul, netul e de toata nesimtirea! Mai degraba as sta fara net dupa decat sa ma amagesc asteptand sa se incarce o poza. Nesimtiti!

  10. Vad ca fanii Cosmote imediat sar ca arsi! Nu, domnul, nu merge 4G, semnalul este infect, 3G cand apuci si toate acestea in capitala! Banuies ca in tara e si mai rau si nu ma refer la orase de 20.000 de locuitori si case…

  11. Portare de pe orange pe cosmote pentru acest abonament. iPhone 5s luat din state (a1533). Cu lte activ am aproape constant semnal si viteza lte (in casa, in birou, pe strada). Singura problema – semnalul in metrou (in tunel “no service”)

  12. Reteaua e in dezv. iar in provincie au retea unde ceilalti nu au niciunul. Iar viteza de 64k scade in majoritatea tarilor… desi personal mi-ar place sa am 500kb sau 1 mega tot timpul decat 4G  doar  2G sau 5G iar dupa sa scada la 64-32 kb ! 
    ?Ce nu am inteles daca min internationale nelimitate sunt si pe mobil si pe fix?? Nu e clar ….

  13. Acest abonament este valabil si la Orange dar nu pentru oricine, cand am vazut abonamentul acesta in decembrie m-am hotarat sa renunt la abonamentul de orange ( pantera 29 care oricum expirase de cateva zile) si sa trec la acest abonament, cand am sunat la rel cu clienti si am cerut inchiderea abonamentului am fost redirectionat catre o domnisoara de la renegocieri contracte unde am fost intrebat pentru ce abonament vreau sa optez daca renunt la ei si le-am zis de Cosmote Free L si mi-au oferit EXACT acelasi oferta – minute si sms nelimitat in tara si international fix, 2GB trafic de net dupa care puneau restrictie de viteza si telefon la pret subventionat, totul la numai 15 Euro

  14. andy eu am tot din decembrie ce ai zis tu mai sus la orange dar la 45 euro/ mi se pare diferenta foarte mare… e adevarat ca am si icloud 25 gb dar oricum nu ii folosesc ca am 50gb free la box. si asigurar ela telefon dar aia se poate face si separat oricum si tot nu s-ar ajunge la 45 euro

  15. Nu stiu cum ai facut tu abonamentl Stefan, eu sunt la orange de 8 ani, acelas numar si presupun ca pentru a nu ma pierde ca client, mi-au oferit aceeasi oferta ca cea a competitorilor pt ca in mod normal noii abonati nu au parte de oferta mea. Dupa ce mi-am schimbat eu abonamentul am facut aceeasi chestie si pe abonamentul prietenei care avea pantera 23 si pe abonamentul unui var care cu 10 euro primea doar vreo 100 minute nationale si 150 mb trafic. Toata treaba este sa sti sa negociezi cu ei, cred ca daca incercam puteam sa obtin o oferta si mai buna cu ceva minute international pe mobil dar pentru 15 euro eu cred ca am primit destul.

  16. Este cel mai tare abonament. 2GB net tot ei aveau inainte la peste 40 euro, iar in rest la concurenta sub 40 euro nu primesti 2GB net/luna. Acest abonament inseamna sa cumperi servicii de 40 euro la 15 euro, iar carcotasii de aici probabil sunt angajati orange sau voda disperati sa indeparteze clientii de cosmo. Stiu multi care au facut pasul spre ei pt ab asta!

  17. Zaone am incercat sa-ti trimit o foto a facturii la orange dar sunt antitalent la asta! Daca imi dai o adresa de mail ti-o trimit .