Apple isi protejeaza magazinele de mirosuri neplacute cu ajutorul unor senzori speciali

  Apple este atenta la aproape orice detaliu cand vine vorba de produsele sau magazinele sale si daca nu stiati pana acum, compania foloseste un sistem de senzori pentru a monitoriza nivelul de monoxid de carbon din magazinele sale, dar si mirosurile neplacute. Acesti senzori pozitionati deasupra usilor, precum vedeti in imaginea de mai sus, analizeaza calitatea aerului si la nevoie actioneaza sistemul de ventilatie amplasat in peretii magazinelor, in podea si sub display-urile cu produse.

According to this employee’s account, the “sniffers” — that’s the term this person used — are high up on the wall, above sensors used for different purposes. The employee explained that it takes a while for our collective breaths to rise to these “sniffers,” which also measure carbon monoxide, and trigger the ventilation systems located on the walls, along the floor underneath product displays.

  Apple pare sa fi avut probleme destul de neplacute cu diversele mirosuri adunate in magazinele sale de la vizitatorii care ii testeaza produsele, asa ca senzorii de acest gen ar trebui sa mentina aerul curat si frumos mirositor, cel putin in terorie.