iPhone 6 ar putea avea o camera de minim 10 megapixeli cu lentile interschimbabile tratate cu rasina

  Desi am avut ieri zvonuri legate de terminalul iPhone 6, iata ca astazi informatii noi apar pe internet, ele contrazicandu-le pe cele care indicau faptul ca terminalul ar urma sa contina o camera de 8 megapixeli. Conform unei publicatii asiatice, iPhone 6 ar urma sa contina o camera de minim 10 megapixeli care ar avea deschidere(aperture) f/1.8 si lentile interschimbabile tratate cu rasina. Aceste lentile, despre care v-am vorbit cu mai bine de o saptamana de zile in urma, ar fi fabricate de catre japonezii de la JSR si ar fi capabile sa filtreze mai bine lumina multumita rasinii cu care sunt tratate.

  Aceste lentile produse de catre JSR poarta denumirea Arton si conform descrierii lor, sunt capabile inregistreze poze mult mai clare in aproape orice conditii, rasina cu care sunt tratate oferindu-le calitati superioare fata de lentilele camerelor normale. Ca sa fiu sincer, acesta este unul dintre cele mai ciudate zvonuri aparute in ultima vreme, mai ales ca el vorbeste despre implementarea unor tehnologii recent aparute pe piata si care nu apartin companiei Apple.

  Din punctul meu de vedere singurul lucru credibil are legatura cu imbunatatirea deschiderii camerei, rezolutia urmand a fi mentinuta la 8 megapixeli.