Iata care sunt cele mai rapide si mai populare browsere din lume

  De ani de zile compania Apple este lider in ceea ce priveste utilizarea browserului Safari pentru navigare pe internet folosind un smartphone sau o tableta, iar un nou studiu confirma din nou acest lucru. Dupa cum puteti vedea deja din imaginile acestui articol, Safari ramane cel mai utilizat browser pentru navigare pe internet folosind terminale mobile, fie ca este vorba despre smartphone-uri sau tablete, insa nu este cel mai rapid dintre ele, asa cum incearca sa ne dea Apple de inteles.

  In realitate, browserul implementat in Blackberry 10 se dovedeste a fi cel mai rapid browser pentru smartphone-uri si tablete, el avand o durata medie de incarcare a paginilor de doar 1.55 secunde. La distanta foarte mare de el regasi Opera Mini cu 4.78 secunde si Safari pentru iPad cu 4.91 secunde, browserul canadienilor fiind de 3 ori mai rapid decat cele ale concurentei. Ca sa fiu sincer, rezultatul este uimitor si pare aproape greu de crezut, insa aceasta nu este prima oara cand browserul Blackberry 10 este laudat, el avand performante la fel de bune si in alte teste intreprinse in cursul anului trecut.

  In final, daca doriti sa aveti parte de cea mai rapida experienta de navigare pe internet, atunci va recomand un Blackberry 10, insa doar din acest punct de vedere.