Iata cum poti rezolva problema accesarii meniului self care(USSD) al operatorului de telefonie in cazul utilizarii cartelelor de decodare

   Daca utilizati cartele de decodare Gevey, sau de orice alt tip, atunci probabil aveti probleme in a accesa meniul self care(USSD) al operatorului vostru, adica acel meniu prin care puteti activa/dezactiva diverse optiuni pentru contul vostru, puteti confirma o plata sau reincarca o cartela. Desi pana recent nu a existat o rezolvare pentru problema voastre, ei bine iata ca acum exista un patch disponibil in Cydia care v-ar putea ajuta sa readuceti lucrurile la normal.

  Urmati aceasta procedura pe propriul risc, nu am testat-o pentru ca nu folosesc cartele Gevey, insa un utilizator al iDevice.ro mi-a confirmat ca ea functioneaza.

  1. Adaugati in Cydia repo-ul apt.chinasnow.net si instalati pachetul CommCenter patch for iOS 7.
  2. Deschideti aplicatia iFile si navigati catre /System/Library/Carrier Bundles/iPhone/Default.bundle/carrier.plst.
  3. Accesati carrier.plst si selectati optiunea Viewer PList.
  4. Cautat intrarea  SupportsSupplementaryServicesOver3GPP care ar trebui sa fie dezactivata. Activati-o, apoi apasati butonul Finish.
  5. Reporniti terminalul si la redeschidere totul ar trebui sa functioneze fara probleme.

  Daca ati avut succes in a va reactiva accesul la meniul self care(USSD), va rog sa mentionati acest lucru intr-un comentariu.

Thanks to Bogdan M.