iWatch – 200 de oameni dezvolta un smartwatch simplu pentru Apple

  Pentru a asigura lansarea rapida a iWatch, compania Apple ar fi asamblat o echipa de 200 de oameni pentru a dezvolta acest smartwatch in sediul sau din Cupertino, iar noi informatii sugereaza ca munca lor ne-ar putea aduce mai putine decat ne asteptam. Conform unor noi surse, iWatch ar urma sa fie conceput ca un dispozitiv dedicat monitorizarii functiilor vitale ale utilizatorilor, cei de la Apple intentionand sa ofere acces mai usor lumii intregi la aceasta tehnologie.

A source tells us that the team Apple has assembled is intended to ensure that the health sensing capabilities of the device are efficacious. Some fitness tracking devices available today primarily give users feedback in the form of an arbitrary points system — like Nike Fuel. Apple will likely not do this, but instead focus on real metrics like calories. Having a team with such advanced pedigrees will help ensure Apple’s device is accurate. Don’t expect glucose sensing though.

  Folosind o aplicatie numita Healthbook, cei de la Apple intentioneaza sa imbunatateasca felul in care sunt monitorizati utilizatorii, dar si felul in care sunt afisate informatii pentru ei. Noua aplicatie a celor de la Apple, care va fi inclusa in iOS 8, va stoca toate informatiile despre starea noastra de sanatate si rezultatele obtinute in timpul perioadelor zilnice de exercitii fizice zilnice, insa totul va fi axat pe simplele noastre rutine zilnice. Smartwatch-ul va putea monitoriza perioadele de somn, dietele, stresul si medicamentatia, insa totul s erezuma doar la monitorizare.

  Practic Apple doreste sa aduca marii mase de consumatori un dispozitiv care sa ofere cea mai buna experienta de utilizare in cazul monitorizarii starii de sanatate sau a exercitiilor de fitness, insa totul va functiona doar daca utilizatorul detine si un iPhone. Din pacate nu se stie deocamdata cand urmeaza sa fie lansat iWatch, insa daca aplicatia Healthbook va fi inclusa abia in iOS 8, atunci produsul va fi lansat in toamna.

1 COMENTARIU