LockLaunch7 permite deschiderea unor aplicatii favorite direct din LockScreen

  LockLaunch7 este un tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem implementa in LockScreen-ul iOS 7 scurtaturi pentru o serie de aplicatii favorite disponibile in terminalele noastre. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti observa ca LockLaunch7 inlocuieste sliderul pentru deblocarea iDevice-urilor noastre cu aplicatiile alese de catre noi, un meniu de setari pentru tweak fiind disponibil in aplicatia Settings a iDevice-urilor.

Requires iOS 7. LockLaunch7 allows you to select favorite apps of your choice and display them with style in the lockscreen and dock allows you to open applications quickly without having to unlock the device. For now it does not open the application if you have the unlock code but it will be possible in the next update.

  Deocamdata LockLaunch7 nu poate debloca iDevice-urile care au un cod de siguranta setat, insa in viitor o asemenea functionalitate va fi probabil disponibila. LockLaunch7 poate fi cumparat la pretul de 2$ din repo-ul BigBoss al Cydia.