Sparrow este disponibila la PRET REDUS in App Store

  Sparrow este unul dintre cele mai bune titluri cu ajutorul carora ne putem administra conturile de email folosindu-ne iDevice-urile, iar incepand de astazi o puteti achizitiona la PRET REDUS din App Store. Compania dezvoltatoare a Sparrow a fost achizitionata de catre Google cu destule luni de zile in urma, insa aplicatia continua sa fie disponibila in App Store cu o functionalitate foarte buna, singura problema a sa fiind faptul ca nu trimite notificari push pentru email-urile primite, Google evitand sa rezolve aceasta problema a noii sale achizitii.

Sparrow is an iPhone mail client designed with love to provide you with an efficient and pleasant mailing experience. With its pane navigation, its new threading system and many new features, you’ll never look back.

  Sparrow este disponibila la PRET REDUS pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti interesati de ea, ar fi bine sa o achizitionati cat inca aveti ocazia.

Pretul initial:
4.49€
Numele:
Sparrow

2.69

s





Developer: Sparrow by Google
Categoria: Utilities


Descriere: Sparrow is an iPhone mail client designed with love to provide you with an efficient and pleasant mailing experience.
With its pane navigation, its new threading system and many
new features, you’ll never…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.1 Mb


6 COMENTARII

  1. Explicatie pentru ce, vazusem in spam-ul sters din greseala ca spuneai ca nu e pentru iPad. Nu am spus undeva ca aplicatia ar fi pentru iPad, nici in App Store nu apare ca fiind pentru iPad, asa ca… ?

  2. Nu e universala, poate fi rulata pe iPad, dar nu in mod nativ. Oricum, informatiile alea sunt furnizate de catre Apple, nu de catre mine… Eu nu sunt responsabil pentru ce scrie Apple in magazinul ei.

  3. De ce faceți reclama la o App care nu se mai dezvolta? A fost cumpărată de Google de mult si nu vor mai scoate update-uri importante