Apple ar fi ales deja furnizorul viitoarelor ecrane flexibile tactile ale iWatch

  Sustinand multitudinea de zvonuri aparute in ultima vreme in legatura cu iWatch, o publicatie chineza afirma ca Apple ar fi ales deja producatorul viitoarelor ecrane flexibile ale noului smartwatch. TPK este denumirea companiei care ar fi castigat un contract al Apple pentru fabricarea de ecrane flexibile AMOLED care ar urma sa fie implementate in iWatch, produsul urmand a ajunge pe piata in a doua jumatate a anului viitor, cel mai probabil in toamna impreuna cu iPhone 6.

The report said the iWatch will come equipped with a flexible AMOLED display and 3D protective glass. The rumors also speculated that the iWatch will use silver nanowire touch screen technology developed by TPK in conjunction with Japan-based Nissha Printing.

  Pentru ecranul tactil al iWatch Apple ar fi ales as utilizeze nanofire din argint, aceasta tehnologie fiind mult mai potrivita pentru ecranele flexibile AMOLED. Avand in vedere ca vorbim totusi despre un simplu zvon, nu se stie deocamdata exact ce va utiliza Apple pentru iWatch, insa TPK este unul dintre cei mai mari producatori de ecrane tactile, Apple cumparand de la compania taiwaneza componente pentru alte iDevice-uri ale sale, asa ca o extindere a parteneriatului nu ar fi imposibila.