Samsung pregateste doua noi modele ale smartwatch-ului Galaxy Gear 2

  Intr-o incercare disperata de a aduce un smartwatch pe piata inaintea companiei Apple, Samsung a lansat in cursul anului trecut Samsung Galaxy Gear, un smartwatch care a generat doar critici din partea tuturor. Avand in vedere ca acel produs nu a avut succesul dorit si ca Apple pregateste lansarea unui iWatch in cursul acestui an, cei de la Samsung pregatesc nu unul, ci cel putin inca doua modele noi ale Galaxy Gear, ele urmand a fi prezentate saptamana viitoare in cadrul Mobile World Congress 2014.

The new Gear smartwatch operating system will be an HTML5 version of Tizen. HTML5 is the latest version of the language and broader technology that is used to develop websites and web-based applications.

  Samsung Galaxy Gear 2 ar urma sa foloseasca sistemul de operare Tizen OS dezvoltat de catre Samsung, in locul Android-ului, in baza limbajului de programare HTML 5. Totusi, avand in vedere ca Samsung ar intentiona sa dezvolte multiple modele ale Galaxy Gear 2, exista posibilitatea ca terminalul sa fie disponibil atat cu Android OS, cat si cu Tizen OS, ambele urmand a se interconecta cu smartphone-uri Android pentru a prelua diverse informatii.

  Din pacate nu se stie deocamdata ce functii noi ar urma sa ofere acest smartwatch, insa probabil nu va putea monitoriza functiile vitale, precum iWatch.