Apple promite sa rezolve problemele wake/sleep ale MacBook-urilor

  O buna parte dintre cei care au achizitionat un MacBook Air in cursul anului trecut au realizat rapid ca noul produs are probleme foarte mari in momentul in care este repornit dupa introducerea in sleep mode. Se pare ca sistemul de operare se blocheaza si reporneste pe MacBook Air-urile de 11/13 inch lansate in cursul anului trecut de catre Apple, atat sistemul sleep, cat si cel wake fiind vinovate. Desi problemele persista de cateva luni de zile, compania Apple abia aum promite sa rezolve problemele printr-un update al OS X.

  Se pare ca senzorul care detecteaza daca MacBook Air-ul are carcasa inchisa sau deschisa genereaza ceste probleme, Apple inlocuind toate unitatile aduse in garantie de catre clienti. Desi nu se stie daca problema este de natura hardware sau software, in cel mai recent build beta al OS X Mavericks 10.9.2 Apple a rezolvat partial problema prin modificarea funcitonalitatii butonului Power, impiedicand intrarea in sleep mode daca butonul este apasat din greseala.

  Indiferent ce problema ar avea MacBook Air-urile, Apple o va rezolva mai devreme sau mai tarziu, preferabil inaintea lansarii unui model nou.