iOS-ul ar putea avea o tastatura grozava in viitor multumita Fleksy (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kCQUbkt68T0&w=580&h=370]

  Cu doar cateva luni in urma v-am spus ca un dezvoltator a conceput o noua tastatura numita Fleksy, ea imbunatatind radical modul in care scriem folosind tastatura virtuala a iOS-ului, singura problema fiind ca aceasta tastatura era disponibila doar intr-o aplicatie. Dezvoltatorul a promis ca va dezvolta un SDK care va permite implementarea acestei tastaturi in orice alta aplicatie a iOS, iar acum el este disponibil pentru toti cei interesati sa ofere aceasta optiune in propriile titluri.

With its latest update, the Fleksy SDK is now completely free of charge, requires no sign up and allows any developer to implement it in minutes, with zero lines of code and without having to make any changes to their app at all. Switching between Fleksy and the iOS keyboard is also completely streamlined.

  Disponibil in versiune beta privata pana astazi, SDK-ul Fleksy poate fi acum implementat in orice aplicatie disponibila in App Store, el inlocuind practic tastatura nativ virtuala a iOS. Fleksy ofera sugestii automate pentru cuvintele scrise de catre noi, imbunatateste viteza de scriere a cuvintelor si totul printr-un algoritm sofiscticat, superior celui oferit de catre Apple. Mai mult decat atat, tastatura are la baza si un sistem de gesturi care simplifica modalitatile de scriere sau stergere a cuvintelor, optiuni de acest gen nefiind disponibile nativ in iOS.

  Desi cei de la Fleksy lucreaza cu o serie de dezvoltatori pentru a isi implementa SDK-ul in aplicatiile lor, fara suport la scara larga tastatura nu va avea succes, mai ales daca popularele aplicatii de mesagerie nu o vor avea disponibila.

Pretul initial:
Numele:
Fleksy – Happy Typing

Gratuit

s





Developer: Syntellia, Inc
Universala
Categoria: Productivity


Descriere: The biggest innovation to come to touch-typing. Experience eyes-free typing and never look back! [Five Stars]

“This is much better than your standard input methods and predictive text engines.” – TechCrun…


Dimensiunea aplicatiei este: 27.2 Mb