Samsung Galaxy Gear 2 – noul smartwatch Samsung apare in primele imagini

  In cadrul Mobile World Congress 2014 compania Samsung urmeaza sa prezinte Samsung Galaxy Gear 2, o noua versiune a smartwatch-ului lansat in cursul anului trecut pe piata. Desi compania nu a oferit vreun detaliu in legatura cu noul sau ceas destept, doua imagini publicate in cursul acestei zile prezinta noul produs, el avand un design asemanator cu cel al primei versiuni lansate anul trecut. Samsung Galaxy Gear 2 si Samsung Galaxy Gear 2 Neo urmeaza sa fie denumirile celor doua noi produse, iar in baza imaginilor se pare ca ele vor avea design-uri si materiale usor diferite.

  Ambele versiuni ale Samsung Galaxy Gear 2 au cate un buton Home si camere frontale, insa deocamdata nu se stie la ce pret vor fi comercializate ele. Daca este totusi sa privim la strategia trecuta a celor de la Samsung, atunci putem trege concluzia ca ele urmeaza sa fie compatibile initial doar cu Samsung Galaxy S5, sau un numar redus de terminale Samsung.

12 COMENTARII

  1. Cred ca de data asta vor depasi recordul de vanzari inregistrat de prima generatie, reusind sa comercializeze 60 de mii din Ge 2 asta

  2. Evleaks is now saying that these watches are not Galaxy branded. So it seems Samsung is presumably just going to run with the Gear branding.

  3. iPad4sewer, la fel cred si eu ca vor depasi recordul de vanzari stabilit anterior. Adica de a vinde in doua luni 50 de mii de unitati in Corea respectiv 800 de mii worldwide.