WhatsApp Messenger functioneaza din nou dupa cea mai lunga perioada de indisponibilitate a ultimul an

  Daca sunteti un utilizator al popularului serviciu WhatsApp Messenger, atunci in cursul serii trecute v-ati intrebat de ce WhatsApp Messenger nu merge si din pacate un raspuns nu avem nici macar acum. Oficialii WhatsApp au anuntat in cursul noptii trecute ca serviciul este inactiv, rezolvand problemele in cateva ore de la aparitia lor, insa vorbim despre cea mai lunga perioada de indisponibilitate a serviciului din, cel putin, ultimul an de zile, probleme scurte existand si la finalul anului trecut.

  In momentul de fata WhatsApp Messenger functioneaza fara probleme, desi in cursul noptii a mai avut un scurt moment in care serviciile au fost indisponibile, insa totul pare sa fi revenit la normal. Compania WhatsApp a fost cumparata saptamana aceasta de catre Facebook si aceasta este prima problema serioasa aparuta in urma anuntului, insa fara detalii in legatura cu natura ei cu siguranta vom vedea destule speculatii in perioada imediat urmatoare.

3 COMENTARII

  1. Gratuit pe naiba,plătești abonament anual după primul an de folosință. Noroc ca l-am luat când era paid,dar tot l-am luat gratis cu free my apps,așa ca stau relax acum.