Apple recunoaste existenta unei importante vulnerabilitati SSL in OS X, promite o rezolvare dupa aparitia uneia dezvoltate de catre hackerul i0n1c

  In cursul zilei de ieri v-am spus ca iOS 7.0.6 rezolva o problema critica de securitate care exista atat in sistemul de operare pentru iDevice-uri, cat si in OS X-ul conceput pentru Mac-urile companiei Apple. Desi Apple a rezolvat problema pentru iOS, in cazul OS X-ului ea exista in continuare, cei de la Apple recunoscand prezenta ei in sistemul de operare, promitand ca ea va fi rezolvata in cel mai scurt timp posibil. Fara a oferi o posibila data la care update-ul pentru OS X va fi disponibil, Apple lasa utilizatorii cu o singura optiune care implica utilizarea unui patch lansat de catre binecunoscutul hacker i0n1c.

  Hackerul i0n1c explica in aceasta pagina metoda utilizata de catre el pentru a rezolva problemele pe care sistemul de operare al celor de la Apple le are, in aceeasi pagina fiind disponibil inclusiv patch-ul care trebuie aplicat OS X-ului. Dupa instalarea patch-ului ar fi indicat sa accesati aceasta pagina :  http://www.gotofail.com/ pentru a verifica daca sunteti inca vulnerabili, i0n1c avertizand utilizatorii ca solutia sa este experimentala si ar putea avea eventuale probleme.