Google Nexus smartwatch apare in primele imagini

  Dupa o lunga serie de zvonuri privind posibila lansare a unui Google smartwatch, iata ca in cursul acestei zile au aparut pe internet si primele imagini in care vedem presupusul viitor produs al americanilor. Google Nexus smartwatch ar fi denumirea pe care Google ar fi ales-o pentru ceasul sau inteligent, iar la o prima vedere el nu pare chiar atat de impresionant, cel putin daca privim doar design-ul. Dispozitivul din imagini este produs de catre LG, desi procesul a inceput la Motorola, si el a fost conceput in anul 2013, insa vorbim despre un prototip care inca se afla in proces de dezvoltare.

  Google Nexus smartwatch ruleaza o versiune modificata a Android OS, are un buton capacitiv, un logo Motorola si doua butoane in partea superioara, insa in ceea ce priveste design-ul nu cred ca va impresiona pe cineva. Dispozitivul pare a avea un ecran monocrom si cei care prezinta imaginile sustin ca inclusiv un microfon ar putea fi integrat in el, acest lucru sugerand o posibila implementare a unor functii pentru efectuarea de apeluri voce, precum in cazul Samsung Galaxy Gear, sau poate pentru a utiliza Google Now.

  Smartwatch-ul celor de la Google ar putea ajunge pe piata in martie sau in a doua jumatate a acestui an si ar putea fi dedicat in principal dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma Android.