Prima Pagina Apple Tim Cook vorbeste despre un succes neasteptat al iPhone 5S si iPhone...

Tim Cook vorbeste despre un succes neasteptat al iPhone 5S si iPhone 5C

  Ca parte a discutiilor avute de catre Tim Cook in cadrul adunarii generale a actionarilor companiei Apple, actualul CEO al celor din Cupertino a oferit cateva detalii despre succesul avut de catre terminalele iPhone 5S si iPhone 5C in urma lansarii globale. Conform celor detaliate de catre Tim Cook, iPhone 5S si iPhone 5C au intrecut deja in vanzari predecesorii directi la doar 6 luni de la lansarea pe piata, semn ca noile dispozitive se dovedesc a fi extrem de atractive.

Cook also addressed the launch of the iPhone 5c and 5s, noting that the two phones both outsold Apple’s previous products in the middle tier and the high end, a moderate rebuke of reports that have insisted that the iPhone 5c is a ‘failure’ for not having sold even better than it did. He called particular attention to Touch ID, stating that it has been ‘incredibly well received.

  Comparatia are in vedere iPhone 5-ul lansat anul trecut si scos din vanzare in cursul acestui an, dar si terminalul iPhone 4S care anul trecut a ocupat un loc secund in linia de produse Apple, exact precum se intampla cu iPhone 5C acum. Ca sa fiu sincer, nu este absolut deloc surprinzator faptul ca ambele dispozitive au inregistrat vanzari mai bune decat terminalele lansate pe piata inaintea lor, insa retragerea din vanzare a iPhone 5 a ajutat iPhone 5S sa urce in top.

 • sori

  Ce imi place mie la Apple , este ca te prostesc in fata – 5C a fost un success rasunator lol .

 • mica

  Da, au un stil cu care te fac pe dinti la mare arta. Produse magice, apusuri de soare, pune multa lume botul. Nu spun ca n-ar fi bune, dar nici asa cum le lauda ei.

 • LucianC

  Fiecare cioară își laudă puiul, deh …

 • Cipa

  Folosesc un 4s de doi ani. Va rog sa ma credeti ca se comporta ca in prima zi de utilizare. Comparativ cu alte produse eu zic ca e un telefon ok. Ipad 2 tot asa – 2 ani ( uitata kiar si pe bordu masinii vara : wow frigea cand am luat-o). Eu zic ca produsele lor sunt bune

 • mih

  am si eu citeva produse apple, unul, 3gs, face 5 ani, inca functioneaza bine, il folosesc chiar ca telefon secundar, are jailbreak cam de la inceput, am avut si versiunea de firmware a ipad1 instalata apoi am revenit si tot functioneaza corect, asadar produse asa durabile fara service mai rar sau deloc. isi merita banii cred ca orice produs apple.

 • Vlad_MiTo

  Secretul sta in a nu schimba anual iOSul
  Baga o mulțime de buguri Petru produsele mai vechi de un an
  La trecerea noului iOS