Prima Pagina aplicatii Primesti notificari Push prin aplicatia iDevice.ro?

Primesti notificari Push prin aplicatia iDevice.ro?

  Acum o saptamana de zile va anuntam ca noua versiune a aplicatiei iDevice.ro este disponibila in App Store, ea fiind 100% compatibila cu iOS 7 si fiind conceputa pentru a functiona complet diferit. Din pacate stiu ca unii dintre voi ati avut probleme cu utilizarea ei, suntem constienti de toate si suntem aproape de a finaliza un update care va rezolva o buna parte dintre ele. Totusi, acest articol se concentreaza pe notificarile Push trimise prin intermediul aplicatiei iDevice.ro, asa ca va rog sa comentati doar in baza acestui subiect.

  Aplicatia iDevice.ro nu a trimis notificari Push chiar din prima zi, insa de 3 zile trimite pentru fiecare articol publicat, asa ca va intreb daca le primiti pe toate. Stiu ca sunt unii dintre voi care nu primesc inca notificari Push si incercam sa aflam ce anume este la mijlocul problemei, asa ca daca nu primiti notificari Push, va rog sa lasati un comentariu in care sa specificati si denumirea terminalului vostru pe care o puteti vedea in Settings(Configurari)>General>About(Informatii)>Name(Nume) pentru a va putea localiza in baza de date.

  Desigur ca puteti lasa un comentariu si daca primiti notificari Push, cateva mii dintre voi fiind deja inregistrati in baza noastra de date.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

s





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.6 Mb