WhatsApp+ implementeaza o serie de functii noi pentru WhatsApp Messenger

  WhatsApp+ este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem implementa o serie de modificari interesante pentru aplicatia WhatsApp Messenger disponibila in terminalele noastre. Conform descrierii tweak-ului WhatsApp+, cu ajutorul acestuia putem dezactiva informatiile privind datele de accesare a sistemului, putem sa nu le spunem interlocutorilor cand citim un mesaj, putem implementa o interfata care face aplicatia maiu sor de utilizat noaptea, permite utilizarea unei poze intregi pentru profit, permite trimiterea unui numar nelimitat de poze/filme/etc intr-un singur mesaj, permite modificarea culorii interfatei aplicatiei si in final permite trimiterea de melorii catre utilizatori.

WhatsApp+: Add most-requested features to WhatsApp.

  • Stealth Mode: Hide your last seen status from others.
  • Disable Read Receipts: Others won’t get a double-tick when they send you a message even though the message gets delivered.
  • Night Mode (Expiremental): Your eyes won’t burn when you’re using WhatsApp at night. Highly unstable at current stage.
  • Full Profile Pic: Ability to add your profile picture without having to crop it.
  • Send Unlimited Media: Send more than 10 media (Photos, videos, etc…) at once.
  • Custom Text Color: Change text color in chat bubbles.
  • Share Music: You’ll finally be able to share DRM-free Music using WhatsApp.

  Toate aceste functii noi ale WhatsApp+ pot fi activate sau dezactivate prin intermediul unui meniu de setari disponibil in aplicatia Settings a terminalelor noastre, iar in momentul de fata nu exista niciun alt tweak care sa ofere o functionalitate asemanatoare. WhatsApp+ este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

5 COMENTARII

  1. Dupa respring imi apare pe ecran un mesaj cum ca Whatsapp+ imi cere sa ma duc in setari si nu pot da nici OK si nici slide to unlock.