Prima Pagina Apple Mercedes-Benz prezinta implementarea CarPlay in propriile masini

Mercedes-Benz prezinta implementarea CarPlay in propriile masini

  La doar cateva ore dupa ce Volvo a prezentat intr-un clip video modul in care va functiona noul sistem CarPlay conceput de catre compania Apple pentru a simplifica posibilitatea de a utiliza un iPhone su sistemul de entertainment al propriei masini, iata ca Mercedes-Benz face acelasi lucru. Desi cei de la Mercedes-Benz implementeaza sistemul companiei Apple, ei anunta ca de indata ce Google va oferi un sistem asemanator, el va fi disponibil pentru posesorii de terminale Android impreuna cu CarPlay.

As soon as Google brings its own in-car infotainment system to market, Mercedes-Benz customers will also be able to enjoy the world of Android in their cars. Mercedes-Benz has already shown to impressive effect how an Android-based in-car infotainment system could look.

  Atat Volvo, cat si Mercedes-Benz urmeaza sa implementeze in propriile masini doua sisteme de entertainment pentru proprii clienti, astfel ca sistemul CarPlay nu va fi singurul disponibil pentru toti cei interesati. Avand in vedere ca niciuna dintre cele doua companii nu are acum modele disponibile pe piata cu acest sistem implementat, va trebui sa asteptam pana cand el va deveni utilizabil, Apple pregatind inclusiv un update pentru iOS care sa activeze acest sistem.

 • Dan

  La cat de slab e sistemul de pe Mercedes, trebuia sa aduca si ei ceva in plus….

 • A.S.C™

  :))

 • A.S.C™

  La cât de penibili sunt unii,a intrat și Dan in rândul lor

 • @Mihai: Nici in comunicatul de presa nu s-a spus nimic.

 • mih

  Nu stiu cita dreptate are Dan, dar multi se pling de sistemul de pe Mercedes, pina si in reviewurile de la cnet se spune acest lucru.

 • cosmin

  Va spun eu. Am un GLK din 2010. Am avut un X3 inainte. Pot sa va spun ca platforma / OS de pe Mercedes e un dezastru. La BMW aveam atasat un HDD cu 200 de Gb de muzica si nu dadea semne deloc de lag sau sa se blocheze. Mercedesul face produse premium, si ca masini sunt excelente, insa nu in cazul OS-lui care se blocheaza si iti face figuri doar daca introduci un card care e pus cu un adaptor original PCI ( am dat o gramada de bani in reprezentanta ). Plus nu mai mentionez de problemele cu navigatia care pur si simplu nu prea isi face treba in Romania.