AnyFont ne ajuta sa instalam orice fonturi in iOS fara a face jailbreak

  AnyFont este o aplicatie disponibila de nu foarte mult timp in App Store, iar cu ajutorul sau putem instala si utiliza in iOS orice fel de fonturi dorim, atat timp cat ele sunt concepute in formatul OpenType (OTF) and TrueType (TTF). Aplicatia este capabila sa recunoasta fonturile care au extensiile .otf sau .ttf, iar printr-o manipulare inteligenta a sistemului de profile conceput de catre Apple pentru iOS, ea ne permite sa utilizam aceste fonturi in aplicatiile pentru iOS care sunt capabile sa acceseze sistemul de fonturi din sistemul de operare.

  Pentru a utiliza aceste fonturi le putem descarca de oriunde de pe internet pe PC-uri si le putem incarca in aplicatii precum Dropbox sau Google Drive, iar mai apoi prin simpla accesare a link-urilor lor in Safari putem utiliza optiunea Open In… si aplicatia AnyFont pentru a le utiliza. In momentul accesarii aplicatia instaleaza un profil in iOS care permite mai apoi utilizarea acelor fonturi pentru aplicatiile ce sunt capabile sa le recunoasca, procesul fiind cat se poate de simplu si partea cea mai buna este ca el nu necesita jailbreak si poate fi utilizat la nesfarsit.

  Fonturile utilizate prin aplicatia AnyFont sunt disponibile doar in aplicatii care in general ne permit sa luam notite sau sa scriem texte, deci aplicatii extrem de utilizate precum Facebook sau Twitter nu vor sti ce sa faca cu ele. Aplicatia AnyFont este disponibila in format universal in App Store.

Pretul initial:
Numele:
AnyFont

1.79

s





Developer: Florian Schimanke
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: With AnyFont it is finally possible to install any additional font in TrueTypeFont- (.ttf) or OpenTypeFont- (.otf) format on your iPhone or iPad. These fonts can then be used throughout the system in other…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.3 Mb