LG prezinta evolutia smartphone-urilor evitand sa mentioneze Apple (infografic)

  In cursul acestei nopti compania LG a publicat infograficul de mai jos in care prezinta pe scurt evolutia telefoanelor mobile de la simpe dispozitive capabile sa efectueze apeluri sau sa trimita SMS-uri si pana la smartphone-urile pe care le utilizam astazi. Evitand sa ofere detalii despre fiecare salt tehnologic, cei de la LG se crediteaza pentru lansarea primului smartphone cu ecran tactic, fara a mentiona totusi ca Apple a lansat primul ecran tactic cu adevarat functional si a reusit sa faca smartphone-urile populare, schimband complet industrial.

  Separat de toate acestea, LG ne spune ca majoritatea smartphone-urilor sunt utilizate in dormitor si in baie, bisericile si locurile in care mergem la intalniri fiind pe urmatoarele locuri. In final LG lauda noul sau LG G Flex, iar aici se opreste intreaga evolutie a smartphone-urilor.

3 COMENTARII

  1. Nu se lauda. chiar au dreptate. In ianuarie 2007 au anuntat LG KE850 Prada cu ecran tactil. Tot in aceeasi luna a venit si Apple cu iPhone. Apple e foarte bun, ca un Porsche de exemplu (apreciat de perfectionisti, cei pretentiosi sau de cei snobi).