iOS 7.0.6 – iata de ce este bine sa faci update inaintea lansarii iOS 7.1

  iOS 7.0.6 este cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru iDevice-urile noastre, Apple lansand-o cu doar cateva saptamani de zile in urma pentru a rezolva un foarte important bug de securitate care permite oricaror hackeri sa va fure date de logare in website-uri si nu numai. Daca nu aveti jailbreak, atunci update-ul la iOS 7.0.6 este imperios necesar si va asigura ca datele din terminalele voastre vor fi oricand protejate, efectuarea acestui update fiind extrem de simpla prin sistemul OTA Update, toate datele din terminalele voastre ramanand intacte.

  Daca aveti jailbreak, atunci efectuarea update-ului implica refacerea jailbreak-ului si reinstalarea tweak/aplicatiilor din Cydia daca nu le-ati salvat, insa daca le-ati salvat cu PKGBackup, atunci le veti putea reinstala imediat dupa update. Practic oricum ati privi situatia, update-ul se face foarte usor si chiar daca pe terminalele jailbroken aveti un patch care aplica schimbarile de securitate implementate de catre Apple, niciodata nu strica sa aveti cea mai recenta versiune a sistemului de operare, mai ales ca ea poate fi jailbroken folosind evasi0n7.

  Lansarea iOS 7.1 este iminenta, iar in cateva ore dupa publicarea acestei versiuni a sistemului de operare nu veti mai putea instala altceva decat iOS 7.1, asa ca ganditi-va binedaca doriti sa mai puteti beneficia de jailbreak pe iOS 7, daca nu l-ati instalat inca.