Iata cele mai ciudate tributuri aduse lui Steve Jobs

  Decesul lui Steve Jobs a motivat un numar foarte mare de persoane sa-i aduca omagii fostului CEO al companiei Apple, iar de-a lungul vremii unele extrem de ciudate au fost concepute de catre fani. In acest articol veti vedea cateva dintre cele mai neobisnuite tributuri aduse fostului CEO al companiei americane si vorbim despre lucruri care cel mai probabil nu i-ar fi starnit vreun sentiment de simpatie celui care a revolutionat lumea PC/smartphone-urilor sau a tabletelor.

1. Bust gandite de un artist din serbia, statuia urmand a fi expusa inclusiv in campusul companiei Apple din Cupertino.

2. Timbre omagiale concepute de catre posta americana, ele urmand a fi lansate pe piata in cursul anului viitor intr-o editie limitata.

3. Statuie conceputa de catre compania Graphisoft in 2011 si dezvaluita in acelasi an, Steve Jobs ajutand compania sa supravietuiasca prin donarea unor Mac-uri cu cateva decenii in urma.

4. Figurina conceputa de catre un website chinez si retrasa de pe piata la interventia avocatilor companiei Apple.

5. Urmand exemplul website-ului din China o companie din Hong Kong a adus pep iata o figurina ceva mai interesanta, ei retragand-o de pe piata la aceleasi presiuni ale avocatilor Apple.

6. Povestea figurinelor continua cu una conceputa de catre o companie japonez, aceasta din urma oferind utilizatorilor posibilitatea de a isi personaliza produsul cu diverse haine.

7. O carcasa pentru iPhone al carui design este conceput prin combinarea unei multitudini de iPhone-uri in miniatura in ideea de a reproduce chipul lui Steve Jobs.

8. Pentru unii dintre cei mai mari fani ai lui Steve Jobs, realizarea unui design special intr-o tunsoare a reprezentat o decizie extrem de simpla rezultatul final fiind cat se poate de interesant.

9. In final avem o farfurie de mancare care are un design special ce afiseaza chipul legendarului CEO Apple, ea putand fi reprodusa oricand de catre oricine in baza acestei retete.