Un iPhone 6 holografic apare intr-unul dintre cele mai interesante concepte lansate pana acum (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=S6GR6EmYEZc&w=580&h=370]

  iPhone 6 – The Dream – este denumirea unui concept publicat in cursul acestui weekend pentru viitorul smartphone al companiei Apple si vorbim despre o idee interesanta realizat cat se poate de bine. Graficianul care a realizat conceptul isi imagineaza ca intr-un viitor nu foarte indepartat, compania Apple ar putea lansa iPhone-uri care ar avea proiectoare implementate in marginile laterale, un nou mod de a ne debloca terminalele si multe altele.

In this video we’ve tried to imagine some futuristic features, such as holograms, interactive screen, a new way to unlock the iPhone… Maybe we could found them in the new iPhone 6, maybe not… but one thing is for sure: dreaming is fantastic and makes life more beautiful!

  Intregul concept este cat se poate de bine realizat, atrage atentia multora, insa din pacate este foarte departe de ceva ce ar putea lansa Apple vreodata pe piata.

7 COMENTARII

  1. Nu este inca posibil, va dati seama cati mAH ar trebui sa aiba bateria sa tina macar o zi in conditiile in care folosesti proiectoarele alea…

  2. Poate se incarca din energia solara, sau din energia termica a corpului :))). Nu o sa vedem asa telefon prea curand. Design-ul este reusit, dar proiectoarele si efectul holografic …