UPDATE: iOS 7.1 – sfarsitul jailbreak-ului

  Dupa aproape 4 luni de zile in care am putut face jailbreak linistiti pentru orice versiune a iOS 7, iata ca incepand de astazi Apple a blocat intr-un final posibilitatea de a mai utiliza programul evasi0n7 pentru a efectua untethered jailbreak pentru iOS 7. Lansand iOS 7.1, compania Apple a blocat toate exploit-urile importante utilizate in solutia de jailbreak evasi0n7, asa ca daca veti alege sa faceti update, veti ramane in imposibilitatea de a mai utiliza programul pentru a va exploata terminalele.

  Din fericire OTA Update nu veti putea face accidental din terminalele voastre deoarece evasi0n7 blocheaza acest sistem prin jailbreak, insa iTunes poate face update, daca voi ii permiteti. Daca aveti o versiune veche a iOS 7, ar fi bine sa o utilizati linistiti in continuare, deoarece in curand Apple nu va mai semna SHSH-uri pentru iOS 7.0.6 si nu veti mai putea instala o alta versiune intermediara a sistemului de operare pentru a va exploata in continuare terminalele.

UPDATE: Conform hackerului echipei Evad3rs, Pod2G, o noua solutie de jailbreak nu va mai fi dezvoltata de catre echipa pana dupa lansarea iOS 8.