Prima Pagina FaceTime Un baietel de 2 ani isi salveaza mama de la atacul unui...

Un baietel de 2 ani isi salveaza mama de la atacul unui caine folosind FaceTime (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1erCl0EuHIE&w=580&h=370]

Daca detineti un iDevice, atunci probabil stiti parerea majoritatii oamenilor in legatura cu sistemul de operare al celor de la Apple, el fiind privit ca unul atat de simplu incat oricine il poate utiliza fara probleme. Ei bine acest lucru s-a dovedit a fi extrem de util pentru o femeie din SUA, care in incercarea de a desparti doi dintre cainii sai care se luptau, a fost aproape de a isi pierde degetul. Unul dintre caini a muscat-o atat de tare incat aproape i-a sectionat degetul, insa femeia cu mana plina de sange a fost ajutata de catre fiul sau care a sunat o prietena a mamei sale prin intermediul FaceTime.

Femeia a incercat sa sune singura la politie, insa iPhone-ul sau a fost acoperit de sangele rezultat din rana deschisa, fiicele sale refuzand sa il atinga de frica sangelui. Aici a intervenit baietelul de 2 ani de zile care a sters iPhone-ul si a sunat prietena mamei sale, el obisnuind sa faca apeluri FaceTime cu ea in mod regulat, nefiind invatat totusi sa sune la serviciul de urgenta 911. Desi nu vorbim despre un caz fatal, situatii de acest gen ne demonstreaza cat de important este sa ne invatam copiii sa ne ajute in cazuri extreme.

  • Ionel CRACIUNEL

    trebuie sa ne invatam copii sa sune de pe iphone altfel am putea murii in chinuri groaznice!!! studiu: copii pana in 3 ani care s-au uitat mai mult de 30 de min./zi la tv tableta pc smartphone sunt cu 40% subdezvoltati intelectual fata de cei care s-au jucat cu lego sau puzzle etc. Chiar exista vreo aplicatia care trage cu “invizoace” ?!! :)) p.s.: si uite asa, in urma acesti povesti, a dezvoltat Samsung noul senzor de sange sa-i bata si sa-i u…. :))

  • Claudiu Daniel

    Bravo lui sindestul precoce copilul !! Asta iese medic sigur !
    Hhehehe invizoace !!! Hehhehe ce vremuri ! Astia mici fac pariu ca nici nu au idee ce sunt alea invizoace !!! Hhahahahaa