Prima Pagina Cydia Instalarea OpenSSH te poate ajuta sa eviti pierderea jailbreak-ului pentru iOS 7

Instalarea OpenSSH te poate ajuta sa eviti pierderea jailbreak-ului pentru iOS 7

  Dupa cum prea bine stiti deja, incepand de luni iOS 7.1 este disponibil pentru download, aceasta versiune a sistemului de operare blocand posibilitatea de a mai efectua jailbreak folosind evasi0n7. In aceasta situatie noi trebuie sa fim atenti in momentele in care instalam diverse tweak-uri din Cydia, deoarece unele dintre ele pot afecta sistemul de operare intr-o asemenea masura incat putem fi obligati sa facem restore si sa pierdem temporar jailbreak-ul, cel putin pana la lansarea unei noi solutii.

  Pentru a evita situatiile neplacute de acest gen, puteti instala din Cydia pachetul OpenSSH, el asiguarndu-va de faptul ca indiferent cat de rau va stricati iOS-ul, el va putea fi reparat. Instaland OpenSSH va veti putea conecta prin Wi-Fi la iDevice-urile voastre pentru a rezolva eventualele probleme care impiedica pornirea sistemului de operare, iar daca problema nu este una grava, atunci veti putea utiliza recent lansatul program SemiRestore7 pentru a face un re-restore complet la versiunea de iOS pe care o aveti deja instalata in terminale.

  OpenSSH este disponibil gratuit in Cydia si va recomand sa il instalati deoarece v-ar putea salva de foarte multe batai de cap.

 • Pepsi

  Ca recomandare: de evitat tweakurile cu crack. Pot crea cele mai mari probleme.

 • DonCalin

  Ok, am instalat-o, insa cum se foloseste in caz ca se intampla ceva, imi poate spune cineva?

 • csi02

  A mai avut careva crash-uri la Mobile Terminal? Mie nu mi-l mai deschide! 🙁

 • csi02

  Mai a întâmpinat careva crash-uri la Mobile Terminal? Mie mi se tot inchide! 🙁

 • csi02

  Zaone de ce îmi dispar comment-urile?

 • csi02

  Ăsta mi-a rămas! Dar am vrut să intreb dacă mai întâmpină careva crash-uri la Mobil terminal şi comm-ul ăsta nu îmi apărea!