Apple TV 4 concept prezinta cea mai interesanta telecomanda de pana acum

  Apple TV-ul companiei Apple este unul dintre cele mai interesante produse pe care compania americana se pregateste sa le lanseze pentru noi, iar un grafician s-a gandit sa produca un concept al viitorului produs. In imaginile acestui articol vedem un Apple TV 4 cu un design similar celui utilizat in iPhone-uri, insa aplicarea acestui design nu se limiteaza doar la produs, ci si la telecomanda acestuia, ea parand a fi un iPhone cu ecran supradimensionat, insa cu latime asemanatoare cu cea a iPhone 5S.

The main attraction is the revamped remote control, completely redesigned as a touch device that might be wirelessly rechargeable via Apple TV. iPhone 5 / 5s / 5c are still functioning as remote controls as well. Additionally, a separate App Store for Apple TV should be available. With 9,8 x 9,8 cm, it comes in the same size as the 2-year-old 3rd generation, but will be even thinner with 1,67 cm.

  Chiar daca Apple nu va produce vreodata un asemenea produs, vazandu-le intr-un concept de acest gen poate alti producatori vor aplica design-ul pentru alte dispozitive.

5 COMENTARII

  1. Nu este fiabil, in primul rand. Apoi, nu mai are nici portul de fibra optica si nici cel de retea. Cel de fibra optica mi se pare chiar util!