Prima Pagina Apple Apple TV 4 concept prezinta cea mai interesanta telecomanda de pana acum

Apple TV 4 concept prezinta cea mai interesanta telecomanda de pana acum

  Apple TV-ul companiei Apple este unul dintre cele mai interesante produse pe care compania americana se pregateste sa le lanseze pentru noi, iar un grafician s-a gandit sa produca un concept al viitorului produs. In imaginile acestui articol vedem un Apple TV 4 cu un design similar celui utilizat in iPhone-uri, insa aplicarea acestui design nu se limiteaza doar la produs, ci si la telecomanda acestuia, ea parand a fi un iPhone cu ecran supradimensionat, insa cu latime asemanatoare cu cea a iPhone 5S.

The main attraction is the revamped remote control, completely redesigned as a touch device that might be wirelessly rechargeable via Apple TV. iPhone 5 / 5s / 5c are still functioning as remote controls as well. Additionally, a separate App Store for Apple TV should be available. With 9,8 x 9,8 cm, it comes in the same size as the 2-year-old 3rd generation, but will be even thinner with 1,67 cm.

  Chiar daca Apple nu va produce vreodata un asemenea produs, vazandu-le intr-un concept de acest gen poate alti producatori vor aplica design-ul pentru alte dispozitive.

 • Raresb

  Ar fi Foarte tare ca Apple tv 4 sa fie asa

 • Valentin

  In cazul asta: trebuie sa te chinui sa ai grija si de telecomanda ca un iPhone… :))

 • kelu88

  da,dar totusi sti k ai ceva calumea!

 • anonimous

  Si trebuie sa te uiti mereu la ea cand o folosesti, o telecomanda e useless fara butoane fizice.

 • Sherman

  Nu este fiabil, in primul rand. Apoi, nu mai are nici portul de fibra optica si nici cel de retea. Cel de fibra optica mi se pare chiar util!