iOS 7.1 genereaza probleme cu utilizarea conexiunilor Bluetooth sau reporniri instantanee

  Saptamana trecuta v-am vorbit despre probleme pe care iOS 7.1 le genereaza in ceea ce priveste autonomia bateriei terminalelor noastre, insa se pare ca dificultatile intampinate de catre utilizatori nu se rezuma doar la atat. Conform unui numar mare de utilizatori care comenteaza pe forumurile de discutii ale Apple, iOS 7.1 genereaza probleme in ceea ce priveste utilizarea conexiunilor Bluetooth, dar si reporniri instantanee ale terminalelor noastre, acestea nefiind intampinate de catre utilizatori in iOS 7.0.6.

  Din pacate probleme de acest gen apar de fiecare data dupa lansarea unui update intermediar major pentru sistemul de operare al celor de la Apple, iar problemele persista, in general, pana la instalarea unui update nou, sau pana la efectuarea unui restore. Din pacate inginerii celor de la Apple rezolva unele probleme prin update-uri, dar genereaza altele pentru foarte multi utilizatori si aceasta situatie se intampla an dupa an, in ciuda numeroaselor plangeri raportate de catre utilizatori.

Articolul precedentInversify simplifica aspectul iOS 7
Articolul următor30 de wallpaper-uri Retina pentru iPhone, iPod Touch, iPad si iPhone 5
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.