Prima Pagina Apple iOS 7.1 genereaza probleme cu utilizarea conexiunilor Bluetooth sau reporniri instantanee

iOS 7.1 genereaza probleme cu utilizarea conexiunilor Bluetooth sau reporniri instantanee

  Saptamana trecuta v-am vorbit despre probleme pe care iOS 7.1 le genereaza in ceea ce priveste autonomia bateriei terminalelor noastre, insa se pare ca dificultatile intampinate de catre utilizatori nu se rezuma doar la atat. Conform unui numar mare de utilizatori care comenteaza pe forumurile de discutii ale Apple, iOS 7.1 genereaza probleme in ceea ce priveste utilizarea conexiunilor Bluetooth, dar si reporniri instantanee ale terminalelor noastre, acestea nefiind intampinate de catre utilizatori in iOS 7.0.6.

  Din pacate probleme de acest gen apar de fiecare data dupa lansarea unui update intermediar major pentru sistemul de operare al celor de la Apple, iar problemele persista, in general, pana la instalarea unui update nou, sau pana la efectuarea unui restore. Din pacate inginerii celor de la Apple rezolva unele probleme prin update-uri, dar genereaza altele pentru foarte multi utilizatori si aceasta situatie se intampla an dupa an, in ciuda numeroaselor plangeri raportate de catre utilizatori.

 • Costin2014

  Daca ar fi dupa mine nu as vrea sa apară update o singura dat pe an si sa fie extrem de testat înainte. Cred ca ar fi evitate in mare măsura problemele

 • coco

  da,si eu am facut update la un iph4 si merge ca melcu!….este aiurea sa nu poti face dawngrade si sa ti bulesti telefonul la un ipdate trimis de aple……..cred ca Solutia cea mai optima este smsung galaxy s 3,4,5……schimb plus diferenta!

 • enigma

  Problemele astea au inceput de la 7.0.5, eu unul am facut restore la toate device-urile

 • NicKel

  Dar de ce s-ar arunca cineva sa faca un astfel de update mai devreme de 1 – 2 saptamani de la lansare? Probabil ca sa mearga apoi sa “planga” pe diverse forumuri mai oficiale sau mai obscure… 🙂

 • Costinvlad

  Confirm problema cu bluetooth pe ipad mini retina wifi only m-am trezit cu el activat din senin de vro 2 ori pana acu!

 • bit

  Eu am probleme cu casca bluetooth de la update-ul 7.1

 • Ionut

  Zaone stii de ce nu functioneaza icloud? E o problema la server sa am eu o problema? Stima