iDevice.ro mini review: INCARCATOARE LEITZ COMPLETE

INCARCATOARE LEITZ COMPLETE

– Solutii mobile pentru stilul tau business

Accesoriile Leitz Complete sunt perfect create pentru a completa dispozitivele tale mobile. Acestea te pot insoti oriunde si oricand, fiind in perfecta consonanta cu smartphone-ul sau tableta din punct de vedere al design-ului, dar si eficiente si utile in acelasi timp.

Daca te numeri printre cei care folosesc mai multe device-uri in acelasi timp, Leitz Complete iti propune un Incarcator Multifunctional pentru dispozitive mobile, ce incarca pana la 4 echipamente simultan.

Solutia se adreseaza, in special, utilizatorilor care au mai mult de un smartphone, precum si o tableta PC ori un iPod, sau birourilor unde se gasesc mai multi utilizatori de device-uri mobile.

Incarcatorul asigura flexibilitate maxima, fiind echipat cu 4 porturi USB, in care se pot conecta 4 echipamente simultan. La interior este prevazut cu bobine de fire, pentru a evita incurcarea cablurilor. De asemenea, acesta se livreaza alaturi de trei cabluri scurte cu: USB – Mini USB, USB – Micro USB si USB – Apple 40 pin.

Mai mult, dispozitivele mobile se pot utiliza in timpul incarcarii, acesta functionand si ca statie de andocare.

Incarcatorul Multifunctional beneficiaza de 3 ani garantie din partea producatorului.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=AG1pK1qS1cE&w=580&h=370]

Utilizand Multicharger-ul timp de cateva zile, nu pot decat sa va spun ca e o placere sa poti incarca mai multe terminale in acelasi timp si sa le ai disponibile in acelasi loc pentru utilizare. In momentele in care ai mai multe dispozitive decat cabluri prin casa, un aparat de acest gen se dovedeste a fi extrem de util, mai ales daca detii terminale fabricate de catre diversi producatori, care folosesc standarde diferite pentru incarcarea propriilor produse.

Pentru atunci cand esti in miscare, Incarcatorul portabil cu USB este solutia ideala. Este prevazut cu doua porturi USB, fiecare cu o capacitate de 1,000 mAh, si poate incarca doua smartphone-uri simultan sau o tableta PC.

Incarcatorul este universal, fiind compatibil cu orice dispozitiv mobil. Bateria are durata lunga de functionare, avand 5,000 mAh. Cei 4 indicatori luminosi cu LED semnaleaza starea bateriei.

In plus, este usor, cu un design modern si compact si se poate reincarca la laptop prin cablul USB – Micro USB (10 cm) alaturi de care se livreaza.

Probabil multi dintre voi stiu deja ca eu nu eram un fan al incarcatoarelor portabile pentru iPhone-uri, insa acest incarcator mobil pentru iPhone si iPad m-a facut sa-mi schimb parerea. Avand o baterie de 5000 mAh si fiind capabil sa incarce inclusiv tabletele iPad, pentru mine s-a dovedit a fi o solutie ideala, in special in ultima perioada in care am avut multe calatorii de facut, partea cea mai buna a sa fiind ca poate fi utilizat pentru a incarca orice fel de iDevice, indiferent de standardul de incarcare, dar si alte terminale mobile.

O alta solutie de la Leitz pentru incarcarea bateriei unui iPhone este Incarcatorul mobil Complete 3 in 1. Este un incarcator extern ce functioneaza si ca statie de andocare pe birou, cu functie de sincronizare, si ca incarcator fara fir pentru priza de perete, fiind echipat cu un port USB.

Acesta este disponibil in doua variante, cu conector 40 pin pentru iPhone 4/4S sau cu conector Lightning pentru iPhone 5/5S/5C si iPod touch (generația a 5-a), iPod nano (generația a 7-a).

Are capacitate pentru incarcarea completa a unui iPhone, avand o baterie de 2,000 mAh.

Dispozitivul include cablu de reincarcare USB – Micro USB, de 40 cm, sau se poate reincarca la priza. Este usor, compact si are un design ergonomic, ideal pentru a fi transportat in rucsac sau geanta.

La fel de incantat am fost si de incarcatorul mobile Complete 3 in 1, el dovedindu-se a fi un inlocuitor ideal pentru un dock utilizat cu iPhone-ul vostru. Partea si mai buna este ca il puteti conecta direct la o priza pentru a  va incarca dispozitivul, iar din punctul meu de vedere, el este un must-have pentru orice posesor de iPhone sau iPod Touch care foloseste in mod constant dispozitivul in timp ce il incarca.

Toate cele trei incarcatoare Leitz Complete sunt disponibile in doua variante de culoare: alb lucios sau negru mat, ambele cu elemente de detaliu verzi.

Esselte-Leitz Romania este principalul furnizor de produse si echipamente de organizare si arhivare de birou de pe piata din Romania. Inca din anul 2012, Leitz a lansat gama Complete de accesorii pentru dispozitive mobile (smartphone si tabele PC). Gama este una destul de complexa, insumand aproximativ 100 de produse in acest moment si fiind structurata pe mai multe categorii: carcase pentru smartphone (iPhone si Samsung Galaxy), huse si carcase pentru tablete PC (iPad), suporturi pentru birou cu sau fara functie de incarcare baterie, incarcatoare mobile (smartphone) si difuzoare cu posibilitate de conectare prin Bluetooth. In plus, Leitz a lansat si o gama de caiete de business in format iPad si nu numai, ca o completare pentru imaginea celor interesati de un design unitar. De asemenea, in 2014 Leitz va aduce pe piata din RO si o gama de genti de voiaj pentru dispozitive mobile si laptopuri, cu acelasi design Complete. Pentru mai multe detalii, aveti la dispozitie pagina web de prezentare a conceptului Leitz Complete.

Produsele Leitz Complete sunt disponibile in magazinele Dealerilor online

sau la Distribuitorii Esselte autorizati.