Steve Jobs si doua momente importante din existenta Apple

  Steve Jobs eara un conducator dur, dorea sa aiba intotdeauna parte de exact ceea ce isi doreste si avea puterea de a isi convinge angajatii sa dezvolte lucruri care pareau initial imposibile pentru acestia. In ciuda faptului ca Steve Jobs a fost in general prezentat ca un om caruia nu-i pasa de oameni si nu avea emotii, fostul vicepresedinte al diviziei de marketing, Allison Johnson, a vorbit intr-un interviu despre doua momente emotionante in viata lui Steve Jobs, ele demonstrand cat de pasionat era el de Apple.

First, Johnson recalls how momentous it was for Apple to finally land The Beatles catalog of music on iTunes. In conjunction with that, Apple sent a team to the UK to pick up over a thousand never-before-seen photographs of the band. When brought back to Cupertino, Steve Jobs pored over the photos as they laid upon a boardroom table, walking around “in tears.” For Jobs, it was an important milestone and a “really special moment.”

  Primul dintre ele are legatura cu introducerea albumelor trupei Beatles in iTunes, Apple trimitand o echipa in Marea Britanie pentru a aduce in Cupertino un album de 1000 de poze cu legendara trupa. Intinse pe una dintre mesele unei sali de conferinte din cadrul Apple, pozele l-au emotionat pe Steve Jobs atat de tare incat acesta a izbucnit in lacrimi in timp ce se plimba prin sala si le privea. Pentru Jobs acesta a fost unul dintre importantele momente petrecute in cadrul Apple, insa nimeni din afara companiei nu avea cum sa stie acest lucru.

Jobs, Johnson explained, was beyond sad and angry about the issue and how it was getting portrayed in the media. With Apple’s core leadership team, along with the company’s product and marketing teams sitting around a boardroom table, Jobs pounded the table saying, “This is not the company I want to be, this is not what we are building. We don’t want to be that company, we don’t want people to think about us this way.”

  Cel de-al doilea moment are in centru scandalul Antennagate, mai exact problemele pe care terminalele iPhone 4 le aveau cu semnalul cand antenele dispozitivului erau acoperite cu mana. Atunci Jobs nu a izbucnit in lacrimi in timp ce tipa la echipa care dezvoltase terminalul si il promova pe piata, insa s-a intristat din cauza modului in care intreaga lume privea terminalul, dar si compania pentru lansarea sa. In ciuda tuturor aparentelor, Steve Jobs a fost un simplu om, un om care a stiut sa aleaga produsele perfecte pentru timpul lor.