Prima Pagina Apple Iata de ce Apple activeaza automat una dintre importantele functii ale iDevice-urilor...

Iata de ce Apple activeaza automat una dintre importantele functii ale iDevice-urilor dupa fiecare update

  Chiar daca folositi sistemul OTA Update al iOS 7 sau un restore/update facut prin iTunes, dupa instalarea unei noi versiuni a sistemului de operare pentru iDevice-urile noastre veti observa cu siguranta ca aveti o functie importanta activata automat. Vorbesc despre functia Bluetooth, compania Apple activand-o automat in cazul fiecarui update, iar daca pana acum v-ati intrebat ce anume motiveaza compania americana sa faca acest lucru, ei bine astazi avem un raspuns.

It’s new to iOS7. t’s a critical piece here. Without Bluetooth, iBeacons won’t work. The 7.1 iOS makes a big push in what iBeacon can do, but Bluetooth has to be turned on. It’s interesting to see how iBeacons are becoming a much more significant part of the Apple experience. The most recent iOS update extends the ability of an app to get location even if the app is not open. iBeacon now works when the app is closed.

  Din dorinta de a face sistemul iBeacons popular, compania Apple activeaza automat functia Bluetooth dupa fiecare update, acest sistem functionand in baza Bluetooth-ului pentru a oferi informatii catre aplicatii. Introdus in toamna anului trecut, iBeacons abia incepe sa fie utilizat in magazinele din SUA si Apple incearca sa il impuna utilizatorilor prin activarea automata a functiei Bluetooth dupa un update sau restore. Din pacate nu exista nicio metoda de a impiedica aplicarea automata a acestei setari, asa ca va trebui sa va obisnuiti cu ea.

 • Bogdan

  Cam cat ar mânca din baterie BT activat permanent?

 • Gyany

  Opinia mea intre 3 si 5%

 • Cms

  La consumul vs baterie al iphone… Un bt on tot timpul nu prea da bine…

 • maricel

  de cite ori dau restore din itunes activeaza automat si 3g si imi ciuguleste dim credit +imesige+face time nui normal ?

 • Mario

  Nu e vorba doar de consum, eu nu am incredere in securitatea bluetooth-ului, asa ca nu-l folosesc decat ocazional. Niciodata nu-l las pe “on” daca nu este nevoie.

 • Danmarc

  La mine sta oricum pe “On” tot timpul din cauza cuplarii telefonului la masina si ajung pana seara cam la 20% (wifi si 3g permanente si ele).
  Am incercat si cu BT dezactivat si castigam pe zi maxim 5% (si, in plus, adio telefon in masina, plus negocieri cu politia pe motiv de telefon la volan).
  E mai economic sa dai ecranul mai pitin luminos decat sa dezactivezi BT, evident atunci cand e realmente necesar.