Prima Pagina Android iPhone 5C – un esec care a inregistrat vanzari mai mari decat...

iPhone 5C – un esec care a inregistrat vanzari mai mari decat smartphone-urile de top Android, BlackBerry sau Windows Phone

  iPhone 5C este privit de catre toata lumea ca fiind marele esec al companiei Apple, insa realitatea contrazice parerile analistilor sau a utilizatorilor de rand, deoarece in SUA noul dispozitiv s-a vandut mai bine decat smartphone-urile de top Android, BlackBerry sau Windows Phone. Dupa cum puteti vedea din graficul de mai sus, in luna septembrie iPhone 5C a inregistrat vanzari chiar mai bune decat cele ale Samsung Galaxy S4 la doi importanti operatori din SUA, restul smartphone-urilor high-end nefiind mentionate intr-un top 3.

  Desi in octombrie si noiembrie Samsung Galaxy S4 a depasit iPhone 5C in vanzari la unii operatori, restul smartphone-urilor Android, Blackberry sau Windows Phone concurente n-au reusit sa atraga mai multa atentie decat el. In ciuda tuturor criticilor aparute in ultimele luni, se pare ca iPhone 5C-ul celor de la Apple este mai interesant decat tot ceea ce a aparut pe piata inaintea sa, sau dupa el pana in decembrie, iar acest lucru spune foarte multe despre cat de buna s-a dovedit a fi strategia celor de la Apple, in ciuda tuturor criticilor.

 • Nino

  In America? Acolo unde trebuie sa scrie pe cuptorul cu microunde sa nu usuci animalul de companie in el? Fitze domnule, accentul pe design. E ca si cand ti-ai lua Porsche pentru ca la Audi iti mai moare motorul la stop. Cine are bani, e normal sa vrea ce e mai atent lucrat, dar atunci iti iei iPhone-ul mai scump.

 • Diaconu Corneliu

  Doar pe America, ca in lume nu are treaba cu vanzarile de top, e foarte prost cotat, fuge lumea de el

 • Eh, piata importanta, bani foarte multi, o cucereste cine poate.

 • monica

  Nu pot vedea stirile,in schimb vad comentariile. Iar aplicatia imi da crush des.

 • Instaleaza update-ul pentru noua versiune.

 • Ciupanezu’

  Diaconu te contrazic ,eu am cumparat un 5c tot din america ,pentru ca 5s mi se pare prea pretentios si nu din cauza banilor ,touch id, carcasa care este mult mai usor de zgariat decat la un 5c si mai sunt cateva aplicatii din soft iar una peste alta la suport retele 4g ,5s este all models ,pe cand 5c este all version ,adica 5s are modele dedicate pentru anumite benzi de retele 4g pe cand 5c ,suporta absolut toate versiunile de retea 4g ,deci asta a fost motivul pentru care am luat 5c si nu 5s

 • raka

  Așa este ,iPhone 5c este un telefon curat.Eu personal am un 5s si soția 5c dar in afara de senzor touch si camera nu sunt diferente.

 • ari

  5c este un tel dragut si nu atat de pretentios la utilizare…il gasesc destul de cochet. Cine nu vrea sa stea cu grija carcasei…

 • Ciupanezu’

  @Nino nu ai dreptate deloc, am curaj sa cred ca si in europa si in alte continente ,situatia este la fel carcasa telefonului de la 5c este mai rezistenta fata de cele metalice, eu personal in decembrie am scapat tel pe jos si vreau sa zic ca nu se cunostea foarte rau in locul unde a cazut, in schimb un vecin de al meu cu figuri in cap si plin de basini de nici cu caca nu ii dai pe la nas cate odata ,a scapat “esecul” de 5s de la o distanta mult mai mica ,decat mine tot pe asfalt si nenorocire carcacasa pizdii s-a gaurit de la micuta pietricica, pierdea semnal in urma cazaturii, deci nu este chiar atat de bun pe cat pare in schimb eu nu am avut nici o problema cu al meu, singura obsesie fiind ca stiam exact unde este foarte putin zgariata carcasa, pe care am tezolvat-o oricum si pe asta la garantie de o luna .

 • cinev

  Insa in România din cauza sărăciei telefoanele plasticate se vand de 10 ori mai bine decât aifoanele.
  Asta e realitatea.

 • Zeuslup

  Trebuie sa inteleaga unii ca nu romania si tarile sarace vor aduce bani companiei si nu criticile “aruncate” vor determina o companie sa faca porcarii ieftine. Cine vrea ieftin sa cumpere terminale de la alti producatori!