iPhone 6 data lansare

  Data de lansare pentru iPhone 6 este, probabil, una dintre informatiile importante pe care multi doresc sa o afle in legatura cu dispozitivul nou al celor de la Apple, majoritatea zvonurilor aparute pana acum spunandu-ne ce ar urma sa contina dispozitivul. De la un ecran de minim 4.7 inch si pana la noi senzori care ar putea oferi informatii despre starea vremii, iPhone 6 se anunta a fi un dispozitiv extrem de interesant, iar singurul lucru despre care nu am aflat nimic deocamdata este data de lansare.

  Daca ar fi sa speculez in baza strategiilor Apple din ultimii ani, atunci as putea spune ca iPhone 6 ar urma sa ajunga pe piata in luna septembrie a acestui an. Chiar daca o data de lansare pentru iPhone 6 nu poate fi spusa de pe acum, dispozitivul ar putea ajunge in magazine undeva in perioada 19 – 26 septembrie, asta daca Apple va actiona intr-un mod similar cu cel al ultimilor 2 ani, iPhone 5 si iPhone 5S fiind prezentate in aproape aceleasi zile, lansarea oficiala a dispozitivelor avand loc in aproximativ acelasi mod.

  Avand in vedere ca sunt sanse foarte mici ca Apple sa se abata de la aceasta strategie, putem astepta lansarea iPhone 6 in luna septembrie, ea putand avea loc impreuna cu cea a iWatch.