iPhone 6 ecran de 4.7 inch si lansare in 2014

  iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch este in momentul de fata dispozitivul care pare a fi cel mai aproape de o lansare in cursul anului 2014, cel putin asta ne sugereaza un analist american care a reusit sa obtina informatii de la partenerii asiatici ai celor de la Apple. Acest model al iPhone 6 este dezvoltat impreuna cu un altul care are un ecran cu diagonala de 5.5 inch, insa acest din urma dispozitiv ar fi destul de departe de o posibila aparitie pe piata, cel putin in cursul acestui an.

  Desi multi si-ar dori un iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch in cursul anului 2014, problema este ca Apple ar intentiona sa utilizeze in acest terminal exact aceeasi rezolutie precum in cel cu ecran de 4.7 inch, deci vorbim despre o calitate inferioara pentru imagini. Totusi, daca acest din urma modela la iPhone 6 nu va ajunge in magazine in toamna, ci abia anul viitor, exista posibilitatea ca Apple sa isi regandeasca strategia si sa ofere o rezolutie superioada, insa totul cu un compromis pentru aplicatii si dezvoltatori.

  Iar la final daca doriti sa vedeti acest dispozitiv, va recomand sa accesati acest articol.

14 COMENTARII

  1. Cand il vedeam pe tata pe strada prin 1990 cu televizorul dupa el, ai spuneam c-a inebunit, acum imi dau seama ca el vedea viitorul !

  2. Eu zic asa : fac telefonul mai mare dar lanseaza si ceasul. Informatiile le vezi pe ceas, aplicatii si tot ce ai de butonat bagi cu telefonul (ba e si mai comod ca e putin mai mare si nu dai zoom din pupila ). Mi-ar face placere sa vad un bluetooth original Apple anul acesta.

  3. 4.7 este perfect , nu inteleg de ce unii vad aceasta dimensiune mare , eu am incercat telefoane cu aceste dimensiuni si nu sunt incomode absolut de loc , poate daca sunteti copii si aveti manute mici o sa aveti probleme…….
    Iar nu inteleg de ce unii insista pe chestia – este un telefon si daca e mai mare de 4 nu e bun – , cred ca omiteti un lucru destul de important , este un telefon DESTEPT si NU un telefon……asta inseamna ca pe langa multe alte chestii pe care le poti face cu el se numara si navigarea pe internet sau vizionarea video sau CREAREA DE DOCUMENTE sau etc….si in toate aceste cazuri un ecran de 4.7 este infinit mai bun decat unu de 4.
    Cred ca s-a inteles unde bat….

  4. @Seby frate nu ai dreptate dar multi nu stiu ca modificarea consta doar in marirea ecranului si nu a carcasei si din cauza asta si au as spune daca ar mari carcasa indiferent de situatie ca nu va mai fi telefon destept va fi o tableta cu functie de telefon destept , dar de fiecare cu parerea lui in consecinta palestile de la samsung nu sunt foarte utile prin dimensiunile mari pe care le au ca sa nu mai vorbim de cacatul de android

  5. 3,5 sau 4 e perfect. Ba nu, 4,7. Sau 5.
    Haideti sa va spun un secret : este perfect pentru tine ceea ce ti se potriveste tie nu ceea ce se potriveste altuia.
    Este plin de frustrati care se uita in gradina altora si ii invata “perfectiunea”. Si asta e valabil pentru ca Apple a decis sa mearga pe o singura dimensiune. Daca si ei ar fi avut, ca si ceilalti, telefoane de toate dimensiunile atunci nu am mai fi asistat la discutii absurde despre “perfectiune”.
    Si sa inchei cu un proverb : cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

  6. O sa avem Iphone de N dimensiuni cu N rezolutii iar ios nu va mai fi stabil.
    Asa se intampla cu Android, 1000 telefoane, 1000 rezolutii, 1000 procesoare care genereaza tot atatea probleme, la unii merge o aplicatii la altii nu, de aceea fugiti toti de android.
    La fel se va intampla cu apple cand or sa aiba si ei zeci de modele.

  7. La mine e clar ! Nu o sa am unde sa-l pun , vine vara si in buzunar nu incape ! Sotia de-abia asteapta unul mare , de ‘ ea are poseta ..