Prima Pagina Apple Un hacker dezvoltator de solutii de jailbreak nu isi face jailbreak pe...

Un hacker dezvoltator de solutii de jailbreak nu isi face jailbreak pe propriile terminale

  Desi a prezentat recent o dovada a faptului ca a reusit sa faca untethered jailbreak pentru iOS 7.1 si a dezvoltat o solutie de jailbreak pentru iOS 6.1.x, cunoscutul hacker winocm nu face jailbreak propriilor dispozitive. Intr-un recent articol publicat pe blogul sau, hackerul canadian explica toate pericolele pe care utilizatorii le intampina daca fac jailbreak propriilor dispozitive, spunand ca jailbreak-ul in sine si tweak-urile trebuie evitate, in principal, de catre cei care doresc sa aiba dispozitive fara probleme.

Jailbreaking provides users with a way to customize their devices, but the entire subversion of the device’s inbuilt integrity provides people with extreme risks that they should take attention to. There are pros and cons with everything in life. I prefer to run stock iOS. Jailbreaking is annoying. I’d prefer to not risk my device’s integrity.

  Avand in vedere ca winocm urmeaza sa fie angajat al Apple peste cateva luni de zile, afirmatiile sale nu sunt chiar atat de surprinzatoare, in lumina recentei sale prezentari. Aceasta este prima oara cand un hacker dezvoltator de solutii de jailbreak face asemenea afirmatii despre software-ul pe care il dezvolta si il ofera publicului larg si asta cu siguranta va influenta foarte multe persoane sa renunte la jailbreak in viitor.

 • gianidiamond

  Acum Apple o sa-l promoveze,pt. Propaganda anti JB(vrajala)……

 • rockgsm

  Eu sunt prima persoana care va renunta la jailbreak, asta binenteles dupa ce mă voi angaja la apple.

 • khaan

  Sa ofere Apple macar cateva din tweakurile din Cydia…

 • rusuiuliu

  Nimic despre “untethered jailbreak” ? Am vazut ca sunt foarte multi pe youtube care spund despre site-ul ” evasi0n official” ca ar fi postat o solutie jailbreak viabila. Astept sa puneti si pe acest blog parerea d-voastra, eventual un link ( pt ca toate au survey )

 • Daca as vrea sa pacalesc lumea cu diverse minciuni, mi-as face un website separat, nu ma terfelesc eu prin noroc cu minciunile astea.

 • bogdan

  Mi se pare mai mult decat logic avand in vedere ca jailbreakul foloseste un security breach

 • adrian

  Eu unu nu imi trebe JB … Daca vreau ceva le iau pe bani cu cardu si gata 😉

 • Ciupanezu’

  Sunt in totalitate de acord cu Winocm si stiu ce spun poate sa confirme si Zaone jailbreack ,a fost o solutie pentru decodarile soft pentru modelele 3-3gs-4-4s o perioada scurta de timp ,pana cand au devenit accesibile ca pret si atunci tot romanul isi ia iphone neverlock. Facand jailbreack in momentul de fata este ca si cum ti-ai cumpara, telefon cu android exact vacx si asta doar pentru ca instalezi , nu stiu ce rahaturi de tweak-uri a mai scos nu stiu ce carnat de dezvoltator sincer nu vad rostul unui jailbreak daca nu poti face decodarea la un device gen iphone. In rest sunt foarte multumit si fara jailbreak sa va aud, de cate ori da-ti restart springboard ,pe luna cei care aveti jailbreak ,o sa va luati de mana cu cei care au android pana la urma sau stati am uitat sunt unii care nu au ce manca dar isi cumpara iphone si bani de aplicatii canci asta este si totusi o aplicatie nu costa mai mult de 3-4 euro si multe sunt sub 1 euro. Nu vad de ce ati prefera sa dati in jur de 10E la fiecare jailbreak ca sunt multi care nu stiu sa si-l faca singuri si merg in service-uri, cand de banii aia iti poti cumpara aplicatii din appstore pe care le poti reinstala oricand pe alt device nou fara sa mai platesti a 2 oara

 • ionut51

  Consider ca jailbreak-ul trebuie făcut numai pentru tweakuri, nu si pentru aplicații piratate.

 • andrei

  Dar multe chestii nu le gasesti pe appstore

 • LucianC

  @ adrian: Like !!!
  Detin un mini iPad si un iPhone 5 fara JB, pot spune ca am cumparat toate app. de care am avut nevoie si inca n-am saracit.

 • Iowin

  Ce tot bateti campii cu cumaratul aplicatiilor?! N o sa gasiti niciodata in appstore : activator,springtomize,barrel,biolockdown , cctogles, winterboard etc, daca ai avut macar o data jb, stii ce vreau sa zic…

 • LucianC

  Fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii si idevice-urile sale.

 • Pepsi

  E putin probabil ca evad3rs sa lucreze la un JailBreak pt. IOS7.1 si probabil se vor concentra pe JB pentru IOS 8. Nu cred ca winocm si iH8sn0w vor veni cu un JB pentru 7.1. Pe viitor ramine de vazut cine va cistiga de data aceasta. evad3rs sau Apple plus winocm. Dar probabil ca un JB pentru IOS 8 va fi disponibil, daca va fi, la sfirsit de an sau in 2015.

 • Eu sper

  Eu sper din toata fiinta mea sa nu exista si sa nu se mai lucreze la o noua solutie de jailbreak pentru ios 8 sa va vad atunci cat de bine stiti sa utilizati un iphone

 • Alex

  Cellular Data ON/OFF in CC si nu va fi nevoie de JB. cel putin eu deasta am facut….