Un hacker dezvoltator de solutii de jailbreak nu isi face jailbreak pe propriile terminale

  Desi a prezentat recent o dovada a faptului ca a reusit sa faca untethered jailbreak pentru iOS 7.1 si a dezvoltat o solutie de jailbreak pentru iOS 6.1.x, cunoscutul hacker winocm nu face jailbreak propriilor dispozitive. Intr-un recent articol publicat pe blogul sau, hackerul canadian explica toate pericolele pe care utilizatorii le intampina daca fac jailbreak propriilor dispozitive, spunand ca jailbreak-ul in sine si tweak-urile trebuie evitate, in principal, de catre cei care doresc sa aiba dispozitive fara probleme.

Jailbreaking provides users with a way to customize their devices, but the entire subversion of the device’s inbuilt integrity provides people with extreme risks that they should take attention to. There are pros and cons with everything in life. I prefer to run stock iOS. Jailbreaking is annoying. I’d prefer to not risk my device’s integrity.

  Avand in vedere ca winocm urmeaza sa fie angajat al Apple peste cateva luni de zile, afirmatiile sale nu sunt chiar atat de surprinzatoare, in lumina recentei sale prezentari. Aceasta este prima oara cand un hacker dezvoltator de solutii de jailbreak face asemenea afirmatii despre software-ul pe care il dezvolta si il ofera publicului larg si asta cu siguranta va influenta foarte multe persoane sa renunte la jailbreak in viitor.

Articolul precedentApple va automatiza procesul de productie al bateriilor pentru iPhone-uri
Articolul următorHTC One M8 prezentare Video
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.