Distracție fără frontiere – oferta de Paște aduce bonus minute internaționale pe mobil pentru clienții Orange PrePay

  Orange Romania a lansat in cursul zilei de ieri o noua oferta pentru posesorii de cartele prepay din propria retea, astfel ca utilizatorii vor beneficia de minute interenationale bonus pe fix si mobil catre o anumita tara din UE. Oferta este accesibila atat clientilor vechi, cat si clientilor noi si ea poate fi gasita in meniul self care *100#, in ramura Uniunea Europeana. In comunicatul de presa de mai jos gasiti toate detaliile noii oferte lansate de catre Orange Romania, ea fiind disponibila exclusiv pentru cartelele prepay.

Bucureşti, 24 martie 2014. Pentru ca se apropie sărbătorile de Paște Orange oferă tuturor clienților săi PrePay posibilitatea de a fi în contact cu cei dragi, prin minute bonus pe mobil către țara preferată din Uniunea Europeană. 

Astfel, fie că au deja o cartelă sau îşi activează un SIM nou, clienţii vor primi bonus minute internaționale pe fix și mobil către o țară din Uniunea Europeană, la alegere.

Pentru activarea ofertei este suficient un apel la *100#, ramura Uniunea Europeană sau accesarea contului personal Orange, secţiunea Uniunea Europeană. La fiecare 30 de zile, până pe 30 iunie 2014, clienții pot selecta țara pentru care vor să le fie alocate minutele b onus.

De exemplu, clienții PrePay care aleg opțiunea cu 6 euro credit primesc lunar 3000 de minute în Orange, SMS nelimitat în rețea, 150 minute naționale și internaționale sau SMS naționale, precum și 200 MB de trafic pentru internet pe mobil. Iar dacă optează pentru Spania ca țară preferată primesc bonus 150 minute internaționale pe fix sau mobil, pe care le pot folosi să comunice cu familia sau prietenii de acolo.

De asemenea, toți utilizatorii PrePay beneficiază și de programul de loialitate PrePay Bonus, prin care sunt răsplătiți cu noi avantaje la reîncărcare. Astfel, aceștia primesc bonus în minute, mesaje sau MB la fiecare reîncărcare, reduceri la telefoane prin Orange Phone Credit și pot câștiga lunar telefoane, tablete, precum și alte premii surpriză. Toate avantajele se alocă automat utilizatorilor Orange PrePay pentru reîncărcări de minim 4 euro credit, fără a fi necesară înscrierea în program.

„Prin promoția Orange PrePay ”distracție fără frontiere” ne dorim să le oferim tuturor utilizatorilor de servicii preplătite din România un beneficiu relevant și apreciat de foarte mulți dintre ei. Am remarcat un interes crescut al clienților PrePay pentru serviciul de voce internațional pe mobil, de aceea am creat special pentru ei o ofertă care să le aducă acest beneficiu.” a declarat Loredana Popp, Consumer Marketing Manager – Prepay în cadrul Orange România.

Oferta de Paște “distracție fără frontiere “ va fi promovată printr-un nou spot TV cu simpaticele personaje Millidge şi Doig, care invită la o călătorie imaginară și distractivă prin Europa.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.orange.ro/prepay.

1 COMENTARIU

  1. foarte proasta oferta asta in comparatie cu cea anterioara.
    inainte puteai dubla minutele nationale care oricum erau si internationale dar le puteai folosi si in tara pe cand acum doar pentru o singura tara din europa

    ba mai mult, inainte puteai dubla orice altceva…

    pe scurt: extrem de proasta oferta asta!