Prima Pagina HTC HTC One M8 are un ecran ce afiseaza mai multe culori decat...

HTC One M8 are un ecran ce afiseaza mai multe culori decat iPhone 5S

  HTC One M8 a fost lansat oficial in cursul acestei seri de catre compania HTC, iar conform specificatiilor publicate de catre compania taiwaneza, noul ecran Super LCD 3 al dispozitivului afiseaza o gama de culori mai mare decat cea a iPhone 5S. In imaginile acestui articol aveti cateva teste facute pentru noul terminal si comparatii cu alte smartphone-uri concurente disponibile pe piata, iar numai LG G2 si vechiul HTC One ii sunt oarecum apropiate in ceea ce priveste performantele ecranului.

  Ca sa fiu sincer era de asteptat ca Apple sa nu mai aiba cele mai bune ecrane pentru smartphone-uri, iar HTC a demonstrat din nou cat de importanta este afisarea corecta a culorilor, iar noi nu putem spera decat ca Apple va considera aceasta caracteristica cel putin la fel de importanta.

 • KlaudiNhO

  Si …. chiar nu e relevant … nu incalzeste pe nimeni

 • Gica

  Cand Apple a lansat Retina, acum n-spe ani, chestia asta incalzise pe toata lumea. Pentru ca Apple a ramas ancorata in trecut si a luat fum de la toti, brusc nimeni nu mai e incalzit.
  Sunt acrii strugurii, nu-i asa?

 • Adioff

  Tu acasa ai laptop cu rezolutia cea mai mare ( sa zicem full hd macar ) ? Touchscreen ? Cel mai tare procesor ? 12 g RAM ? 3 Tera hard disk ? Eu nu , si culmea , ma folosesc f bine de el ! Asa e si cu iPhone-ul 5s , imi face toata treaba de care am nevoie ! Sincer inca nu am avut probleme cu culorile …

 • ninel

  amintiti.va de ce se numeste RETINA,si o sa va dati seama de ce nu fac dispay’uri mai ‘colorate'(vorbind de pixeli) si culorile sunt destul de naturale si multumitoare..

 • Sorin

  Aici e vorba de numarul de culori care majoritatea au 16 mil,iar zvonurile spun ca arhitectura iphone 6 va fi relativ cu kindle adica peste 16 mil si tim cook a zis ca este important pt ecran mai mare

 • Cosmin

  Pana nu va upgradati ochii, nu cred ca sunt asa relevante milioanele astea de culori

 • iPad4ever

  Displayul de i5s are 16.000.000 de culori.
  Displayul Hastece are 16.000.945.
  Sigur se observa cu ochiul liber.

 • cristi

  Si bateria? Bateria cat tine?

 • Sorin

  40% mai mult ca htc one 2013