Prima Pagina HTC HTC One M8 are un ecran ce afiseaza mai multe culori decat...

HTC One M8 are un ecran ce afiseaza mai multe culori decat iPhone 5S

iphone 8 precomanda emag banner

  HTC One M8 a fost lansat oficial in cursul acestei seri de catre compania HTC, iar conform specificatiilor publicate de catre compania taiwaneza, noul ecran Super LCD 3 al dispozitivului afiseaza o gama de culori mai mare decat cea a iPhone 5S. In imaginile acestui articol aveti cateva teste facute pentru noul terminal si comparatii cu alte smartphone-uri concurente disponibile pe piata, iar numai LG G2 si vechiul HTC One ii sunt oarecum apropiate in ceea ce priveste performantele ecranului.

iphone 8 precomanda emag romania

  Ca sa fiu sincer era de asteptat ca Apple sa nu mai aiba cele mai bune ecrane pentru smartphone-uri, iar HTC a demonstrat din nou cat de importanta este afisarea corecta a culorilor, iar noi nu putem spera decat ca Apple va considera aceasta caracteristica cel putin la fel de importanta.

emag revolutia preturilor articole
 • KlaudiNhO

  Si …. chiar nu e relevant … nu incalzeste pe nimeni

 • Gica

  Cand Apple a lansat Retina, acum n-spe ani, chestia asta incalzise pe toata lumea. Pentru ca Apple a ramas ancorata in trecut si a luat fum de la toti, brusc nimeni nu mai e incalzit.
  Sunt acrii strugurii, nu-i asa?

 • Adioff

  Tu acasa ai laptop cu rezolutia cea mai mare ( sa zicem full hd macar ) ? Touchscreen ? Cel mai tare procesor ? 12 g RAM ? 3 Tera hard disk ? Eu nu , si culmea , ma folosesc f bine de el ! Asa e si cu iPhone-ul 5s , imi face toata treaba de care am nevoie ! Sincer inca nu am avut probleme cu culorile …

 • ninel

  amintiti.va de ce se numeste RETINA,si o sa va dati seama de ce nu fac dispay’uri mai ‘colorate'(vorbind de pixeli) si culorile sunt destul de naturale si multumitoare..

 • Sorin

  Aici e vorba de numarul de culori care majoritatea au 16 mil,iar zvonurile spun ca arhitectura iphone 6 va fi relativ cu kindle adica peste 16 mil si tim cook a zis ca este important pt ecran mai mare

 • Cosmin

  Pana nu va upgradati ochii, nu cred ca sunt asa relevante milioanele astea de culori

 • iPad4ever

  Displayul de i5s are 16.000.000 de culori.
  Displayul Hastece are 16.000.945.
  Sigur se observa cu ochiul liber.

 • cristi

  Si bateria? Bateria cat tine?

 • Sorin

  40% mai mult ca htc one 2013