Salon – aplicatia care te ajuta sa descoperi cele mai apropiate locuri de infrumusetare

  Salon este o aplicatie lansata recent in App Store-ul companiei Apple, iar conform descrierii publicate pentru ea in App Store, folosindu-va iPhone-ul veti putea descoperi cele mai apropiate locuri de infrumusetare. Aplicatia Salon este dedicata in principal femeilor si foloseste locatia voastra GPS pentru a va localiza si a va afisa pe o harta cele mai apropiate locuri de infrumusetare, aplicatia fiind disponibila gratuit in App Store.

Găsește cele mai apropiate locuri de înfrumusețare, filtrează-le în funcție de categoriile de servicii pe care le dorești (unghii, coafor, îngrijire corporală, cosmetică, machiaj ș.a.), alege-ți salonul sau saloanele unde vrei să te răsfeți, contactează-le, și găsește drumul până la ele. 

Aplicația Salon te ajută, fiind mica ta agendă de frumusețe, într-o lume care se mișcă tot mai repede. Ea îți permite să:

  • cauți rapid locurile de înfrumusețare din jurul tău sau dintr-un oraș ales de tine
  • aplici filtre de căutare pentru servicii pentru a selecta doar saloanele care îți pot oferi pachetul de servicii convenabil pentru tine (de exemplu, coafor + unghii + cosmetică)
  • vizualizezi detaliile salonului de care ești interesată: adresă, numere de telefon, gamele de servicii și serviciile propriu-zise, prețuri (urmează) sau fotografii (urmează)
  • contactezi telefonic direct din aplicație salonul ales de tine
  • vezi salonul pe hartă si vezi cel mai scurt drum pentru ca tu să poți ajunge acolo în cel mai scurt timp posibil
  • te bucuri de un design plăcut și feminin

Nu-ți mai rămâne decât să te răsfeți și să te relaxezi! Și să zâmbești!

Descarcă-ți prima versiune a aplicației Salon și permite-i să te uimească în continuare în următoarele versiuni!

Pretul initial:
Numele:
Salon

Gratuit

s





Developer: Georgina Lupu
Categoria: Lifestyle


Descriere: Salon – Agenda frumuseii tale! Tu unde te rsfei astzi

Gsete cele mai apropiate locuri de nfrumuseare, filtreaz-le n funcie de categoriile de servicii pe care le doreti (unghii, coafor, ngrijire corporal,…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.5 Mb