CEO-ul Microsoft lauda succesul Microsoft Office pentru iPad

  Microsoft Office pentru iPad a fost lansat in cursul serii trecute in App Store, iar CEO-ul companiei americane si-a facut timp astazi pentru a lauda succesul noii suite folosind propriul cont Twitter. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, el prezinta topul celor mai descarcate aplicatii gratuite pentru iPad si toate cele 3 aplicatii noi ale Microsoft, Word, Excel si PowerPoint ocupa primele 3 pozitii, pe locul 4 fiind pozitionata aplicatia OneNote.

  Desi probabil nimeni nu e surprins de pozitionarea buna a aplicatiilor avand in vedere ca ele sunt disponibile gratuit, lucrurile vor deveni interesante doar daca ele vor fi pozitionate bine in topul aplicatiilor care genereaza cei mai multi bani. Deocamdata noua aplicatie Word este pozitionata in top 10 aplicatii care genereaza cei mai multi bani in App Store, semn ca exista multe persoane care achizitioneaza abonamente, insa ramane de vazut cum vor evolua ele pe viitor.

Articolul precedentHTC One M8 triseaza in benchmark-uri
Articolul următorApple anunta Editor’s Choice-ul saptamanii in App Store
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.