Prima Pagina Apple CEO-ul Microsoft lauda succesul Microsoft Office pentru iPad

CEO-ul Microsoft lauda succesul Microsoft Office pentru iPad

  Microsoft Office pentru iPad a fost lansat in cursul serii trecute in App Store, iar CEO-ul companiei americane si-a facut timp astazi pentru a lauda succesul noii suite folosind propriul cont Twitter. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, el prezinta topul celor mai descarcate aplicatii gratuite pentru iPad si toate cele 3 aplicatii noi ale Microsoft, Word, Excel si PowerPoint ocupa primele 3 pozitii, pe locul 4 fiind pozitionata aplicatia OneNote.

  Desi probabil nimeni nu e surprins de pozitionarea buna a aplicatiilor avand in vedere ca ele sunt disponibile gratuit, lucrurile vor deveni interesante doar daca ele vor fi pozitionate bine in topul aplicatiilor care genereaza cei mai multi bani. Deocamdata noua aplicatie Word este pozitionata in top 10 aplicatii care genereaza cei mai multi bani in App Store, semn ca exista multe persoane care achizitioneaza abonamente, insa ramane de vazut cum vor evolua ele pe viitor.

eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • Gigi Limo

    Da,numai ca daca vrei sa folosesti “full option” si nu numai “read only”,tre’ sa activezi Office 360 care costa bani….Anual.